Painevesiautomaatit, puutarhapumput ja porakaivopumput

Veden kantaminen ämpärissä tai kastelukannussa on työlästä puuhaa, onpa kyseessä sitten pihan kastelu tai veden kuljettaminen paikasta toiseen esimerkiksi pesutöitä tai uima-altaan täyttöä varten. Tehokkain ratkaisu kaikkiin kotipihan ja mökkipihan kastelu- ja vedensiirtotarpeisiin on painevesiautomaatti tai puutarhapumppu. Tehokas vesipumppu taipuu moneen – sillä hoituu niin kukkaistutusten ja pinta-alaltaan suuremmankin nurmikon kastelu kuin myös auton, moottoripyörän, puutarhakalusteiden tai terassin pesu. Lisäksi vesipumppu on myös näppärä apuri kylpypaljun tai lasten uima-altaan täyttämiseen. Lisäksi painevesiautomaattia ja puutarhapumppua voi hyödyntää myös esimerkiksi uima-altaan ja kylpypaljun tyhjennyksessä sekä vesivuotojen kuivauksessa. Laadukas vesipumppu hoitaa työn kuin työn alta aikayksikön.

Vesiautomaatit, pumput ja imuletkut eri malleina Puuilosta

Tulipa eteen millainen käyttöveden siirtotarve tahansa, painevesiautomaatti hoitaa homman kotiin puolestasi. Tehoistaan huolimatta laite on kompaktin kokoinen. Onpa kyseessä sitten painevesiautomaatti tai puutarhapumppu, molempiin voi ottaa näppärästi käyttöveden suoraan kaivosta, joesta tai järvestä. Vesiautomaatteja ja pumppuja on saatavilla monissa eri teholuokissa ja niiden säiliön koko vaihtelee mallikohtaisesti. Aktiiviseen käyttöön on hyvä hankkia kerralla mahdollisimman tehokas vesiautomaatti tai pumppu, joka ei jätä pulaan tiukassakaan tilanteessa.

Vesiautomaatteihin ja pumppuihin on saatavilla eri pituisia imuletkuja, joista voi valita omiin tarpeisiin riittävän pituisen imuletkun. Yksi vaihtoehto käyttöveden siirtoon on myös sähkökäyttöinen porakaivopumppu, joka upotetaan kokonaan veteen. Porakaivompumppua käytetään esimerkiksi veden poistamiseen kaivoista ja riittävän pitkällä sähköjohdolla varustettu pumppu voidaan asettaa syväänkin kaivoon.

Osta nyt Puuilosta painevesiautomaatti, puutarhapumppu tai porakaivopumppu, jolla hoidat kastelun ja vedensiirron monipuolisesti ja tehokkaasti. Löydät meiltä myös puutarhaletkut ja letkukelat sekä kastelukannut, sumutinpullot ja vesiastiat. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat aina tilaamillesi tuotteille nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon varustamaan kotisi tai mökkisi pihapuuhat laadukkailla välineillä!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet