Haravat ja pihaharjat

Laadukkailla puutarhatyökaluilla on helppo pitää siistinä niin pienempi piha kuin suurempi puutarhakin. Pihatyökaluista tärkein on harava, jonka avulla lehtien ja oksien haravoiminen kasoihin käy kätevästi. Haravamalleista lehtiharava on jokaisella pihalla erinomaisesti palveleva työväline, joka on kätevä käyttää ja helppo ottaa esiin joka kerta haravoinnin tarpeen ilmetessä. Syksyn aikana puista putoavat lehdet on näppärä kasata pieniin kekoihin lehtiharavan avulla, ja pihan siistimisen jälkeen keot on vaivaton nostaa haravaa ja toista kättä apuna käyttäen kottikärryn kyytiin.

Syksyisen haravoinnin lisäksi myös keväällä on hyvä haravoida lumen alta paljastuvat lehdet. Lisäksi haravointi on joskus tarpeen myös ruohonleikkuun jäljiltä nurmikolle kasaantuvien ruohotuppojen siistimiseksi pois nurmialueelta. Haravointi tarjoaa mukavan hetken raittiissa ulkoilmassa ja useamman lehtiharavan hankkimalla haravointityöhön voi valjastaa mukaan vaikkapa koko perheen. Kätevä apuri haravointitalkoisiin on myös käsikäyttöinen lehdenkerääjä tai lehdenkerääjä ruohonleikkuriin.

Erilaiset haravamallit sekä pihaharjat ja rappurallit Puuilosta

Tänä päivänä monen valinta haravointiin on muovinen lehtiharava, jonka leveä lapa mahdollistaa suuremman lehtimäärän haravoinnin yhdellä vedolla. Myös perinteinen rautaharava on edelleen suosittu valinta, ja lehtien ja ruohotuppojen lisäksi jämäkkä rautaharava sopii mainiosti myös maan tasoittamiseen. Tämä johtuu siitä, että rautaharavan metallirakenne rikkoo vaivattomasti tieltään niin savi- kuin multapaakut. Olipa haravan malli ja käyttötarkoitus mikä tahansa, haravointi tarjoaa aina tehokasta liikuntaa ja tekee hyvää etenkin jumissa oleville hartioille.

Joka pihan tärkeisiin puutarhatyökaluihin lukeutuu myös kätevä pihaharja. Laadukkaan pihaharjan avulla niin portaiden kuin pihalaattojen siistiminen käy vaivattomasti. Rivitalossa tai omakotitalossa asuvan kannattaa hankkia kerralla yksi pihaharja sekä talon etu- että takaportaille. Rappusia täydentämään kannattaa ehdottomasti hankkia myös rappuralli, jonka kätevään harjasosaan voi puhdistaa kengät ennen sisälle astumista.

Täydennä pihatyökalusi hankkimalla harava, pihaharja tai rappuralli Puuilosta. Löydät meiltä samalla käynnillä myös kottikärryt ja kottikärryn renkaat. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan erilaisten pihatarvikkeiden tarkkoihin ominaisuuksiin kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa täydentämään pihamaasi kunnossapidon varmistavat tarvikkeet joko verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet