Akkulaturit, apukäynnistimet ja käynnistyskaapelit

Auton käynnistyminen ei ole aina itsestäänselvyys – etenkään talvisaikaan pakkasen kiristyessä. Kun auto ei lähdekään käyntiin kiireisenä pakkasaamuna ja huomaat akun tyhjentyneen, on tärkeää omistaa akkulaturi, apukäynnistin tai käynnistyskaapeli päästäksesi mahdollisimman pian tien päälle. Auton akut eivät pidä kylmemmistä pakkaspäivistä, mistä johtuen pakkaskeleillä jopa täyteen ladatussa akussa voi olla käytettävissä vain puolet akun kapasiteetista. Tästä syystä on hyvä pelata varman päälle ja hankkia jo hyvissä ajoin ennen talvea omiin tarpeisiisi sopivimmaksi katsomasi käynnistystarvike tai uusia jo parhaat päivänsä nähnyt laturi, käynnistin tai kaapeli.

Varustaudu autoosi virtaa tarjoavilla ratkaisuilla

Akkulaturi on sankarillinen pelastaja tilanteissa, joissa tyhjentyneeseen akkuun tarvitsee saada nopeasti virtaa. Modernit akkulaturit ovat entistä tehokkaampia ja tänä päivänä saatavilla on myös latureita, jotka lopettavat latauksen ajoissa ilman, että akku pääsee ylilatautumaan. Innovatiiviset älylaturit sekä lataavat auton akun että ylläpitävät latausta. Lisäksi älylaturi myös optimoi virransyötön sekä tarkkailee jatkuvasti akun varaustilaa. Autoille suunniteltuja akkulatureita voi lisäksi hyödyntää monipuolisesti myös muun muassa ruohonleikkurin, moottoripyörän ja asuntovaunun akun lataamisessa.

Akkulaturin lisäksi kätevä apuväline on myös apukäynnistin, joka tarjoaa akulle hetkellisesti suuremman virtamäärän auton saamiseksi käyntiin. Apukäynnistin ei siis lataa akkua täyteen, vaan sopii sen sijaan nopeaan tarpeeseen tarvittavan virtamäärän tuottamiseksi. Käynnistyskaapeli puolestaan on hyvä löytyä auton tavaratilasta reissussa ollessa, sillä sen avulla saa kätevästi otettua virtaa auton akusta toiseen tilanteissa, kun ajoneuvo ei starttaakaan esimerkiksi hotellin parkkipaikalta.

Puuilosta löydät mitä näppärimmin apuvälineet auton käynnistämiseen. Akkulaturien, apukäynnistimien ja käynnistyskaapelien lisäksi kattava valikoimamme pitää sisällään myös itse akut ja akkutarvikkeet, mikäli autosi akku kaipaa jo uusintaa. Meiltä voit hankkia monenlaiset tykötarpeet autoosi hyvin joustavasti, joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla ne paikan päältä jostakin yli 30 myymälästämme. Verkkokaupassamme näet kätevästi tuotekohtaisen myymäläsaatavuuden. Verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että myös tervetullutta joustavuutta kaupantekoon tuovan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon valitsemaan tarvitsemasi tuotteet edullisesta ja monipuolisesta valikoimastamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet