Pihamaalla kasvavat hyötykasvit kiinnostavat niin pieniä kuin isompiakin eläimiä. Jotta kesäajan sato saataisiin kerättyä, kasvit on hyvä suojata puutarhan pieniltä ja isoilta tuholaisilta. Linnut ovat ahnaita kypsyvien marjojen perään. Marjapensaat ja hedelmäpuut on varminta suojata tiheäsilmäisillä verkoilla, joiden läpi linnut eivät pääse nokkimaan marjoja ja hedelmiä.

Erilaiset verkot marjojen, hedelmien ja havukasvien suojaamiseen

Lintujen pitämiseksi loitolla pensaista kodin tai kesämökin puutarhan marjapensaisiin on hyvä hankkia rastasverkkoja. Vahvasta langasta valmistettu, pienisilmäinen rastasverkko on linnuille ystävällinen valinta marjapensaan suojaamiseksi, sillä verkon pienen silmäkoon ja vahvan punoslangan ansiosta linnut eivät jää kiinni verkkoon. Rastasverkko on kestävä ja pitkäikäinen hankinta, joka palvelee käyttäjäänsä kesäkaudesta toiseen. Marjapensaiden lisäksi rastasverkko sopii erinomaisesti myös hedelmäpuiden, kuten kirsikka- ja luumupuiden, suojaamiseen linnuilta.

Varjostusverkko puolestaan suojelee kasveja liialliselta auringon paahteelta. Tarvittaessa varjostusverkko voidaan asettaa paikalleen jo syksyllä, jolloin se suojaa arkoja kasveja myös talvikauden aikana. Jotta varjostusverkko tarjoaisi kesäkautena pihamaan kasveille mahdollisimman tehokkaan suojan auringolta, se kannattaa levittää pensaaseen tai puuhun kaksin- tai kolminkerroin. Varjostussäkki on muunnelma varjostusverkosta. Pussimuotoon ommeltu varjostussäkki on kätevä ja helppo pujottaa kasvien päälle, ja verkon tavoin sitä voidaan hyödyntää myös talven aikana. Varjostussäkin avulla ikivihreät havukasvit, kuten tuijat, pysyvät suojassa sekä linnuilta, tuulelta että auringon paahteelta.

Osta nyt Puuilosta pensaiden ja puiden suojaamiseksi käytännölliset verkot, jotka pitävät kutsumattomat linnut ja muut eläimet loitolla marjoista, hedelmistä ja havukasveista. Samalla käynnillä voit myös kätevästi päivittää kuntoon muun muassa haravat ja pihaharjat sekä kuokat, istutuslapiot ja viikatteet. Meiltä ostat tarvitsemasi lintuverkot ja puutarhatyökalut aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan laadukkaat välineet, joiden avulla puutarhasi pääsee täyteen kukoistukseen!

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!