Sivuleikkurit, pihdit ja hohtimet

Sivuleikkurit, pihdit ja hohtimet monipuoliseen käyttöön

Laadukkaat sivuleikkurit, pihdit ja hohtimet niin ammattikäyttöön kuin kotinikkareillekin. Löydät meiltä sopivat pihdit jokaiseen käyttötarkoitukseen. Oli kyseessä vääntäminen, leikkaaminen tai puristaminen, löydät valikoimastamme oikeat välineet työskentelyyn. Täydennä työkalupakkisi laadukkailla tuotteilla kätevästi Puuilosta!

Sivuleikkurit tarkkaan työhön

Sivuleikkurit ovat pihtejä muistuttava työkalu, joilla leikataan esimerkiksi ohuita metallilankoja sekä kuparisia sähköjohtoja. Sivuleikkurit sopivat hyvin esimerkiksi rautalangan katkaisuun ja työstämiseen. Valitsemalla laadukkaat työvälineet valikoimastamme helpotat työurakkaasi. Sivuleikkureiden käyttö vaatii vain vähän voimaa oikean leikkauskulman sekä vipuvoiman avulla, jotka laadukkaat leikkurit takaavat sinulle. Sivuleikkureita on saatavana erikokoisina käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi pianolangalle on saatavana omat erikoisleikkurinsa.

Pihdit kaikkiin käyttötarkoituksiin

Löydät meiltä pihdit niin taivutukseen, vääntämiseen kuin leikkaamiseenkin. Löydät meiltä laadukkaat pihdit niin kotinikkarin työkalupakkiin kuin ammattilaisillekin. Valikoimastamme löydät lukkorengaspihdit, siirtoleukapihdit sekä asennuspihdit. Pihtejä on saatavana myös kätevinä pihtisarjoina.

Hohtimet naulojen irrottamiseen

Hohtimet ovat erikoispihdit, joilla irrotetaan nauloja. Hohtimien kärjet on muotoiltu siten, että lähes umpeen lyödystä naulasta saadaan ote. Hohtimien avulla saadaan aikaan suuri vääntömomentti. Laadukkaat hohtimet kestävät hyvin käyttöä sekä tarjoavat hyvän otteen. Löydät valikoimastamme myös putkentaivuttajat niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Putkentaivuttimien avulla voidaan taivuttaa ja kääntää putkien suuntaa ilman liitoskappaleita. Putki asetetaan taivuttimeen, ja se taivutetaan haluttuun kulmaan käyttäen astemerkkejä.

Sivuleikkurit, pihdit ja hohtimet kaikkiin käyttötarkoituksiin löydät kätevästi Puuilosta. Tilaa tuotteet ympäri vuorokauden verkkokaupastamme tai tule tutustumaan tuotteisiin yli 30 tavarataloomme asiantuntevan henkilökuntamme kanssa. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet