Postilaatikot

Postilaatikot muovista tai metallista

Postilaatikko kuuluu jokaisen omakoti- ja rivitaloasujan tärkeimpiin perustarpeisiin. Postilaatikon suhteen sen kunto on ratkaiseva seikka, jotta posti pysyy varmasti suojassa säältä. Tästä syystä laatikon kunnosta kannattaa varmistua aika ajoin ja tarvittaessa uusia se käytön sujuvuuden parantamiseksi. Lisäksi postilaatikon on hyvä olla muotoilultaan toimiva, jotta se on helppo käyttää sekä postinkantajalle että laatikosta postia hakeville asukkaille. Postilaatikkoa valitessa yksi olennainen valintakriteeri on myös laatikon ilme – oman postilaatikon voi halutessaan hankkia talon julkisivuun sopivan värisenä tai oman mieltymyksen mukaisesti muotoiltuna.

Postilaatikot erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin

Postilaatikkojen maailmassa on tarjolla runsain määrin vaihtoehtoja, minkä ansiosta jokaisen on helppo löytää omiin mieltymyksiin sopiva malli. Muoviset postilaatikot ovat hinnaltaan edullisia ratkaisuja, ja kestävästä muovista valmistetut laatikot kestävät hyvin käyttöä ja säävaihteluja. Muovisten postilaatikkojen väritys kuitenkin haalistuu ajan saatossa, mistä johtuen monen valinnaksi osuu tänä päivänä metallinen postilaatikko. Metallinen postilaatikko tarjoaa lisäksi huomattavan pitkän käyttöiän ja oikein asennettuna se pysyy tukevasti paikallaan myös kolhuja saadessaan. Sekä muovisia että metallisia laatikkoja on saatavilla niin klassisina kuin moderneina malleina.

Postilaatikot eroavat toisistaan myös kokoluokkiensa suhteen. Kooltaan pieni postilaatikko riittää useimmiten talouteen, johon tulee vähemmän kirjepostia tai johon ei haluta vastaanottaa ilmaisia mainosjakeluja. Lisäksi postilaatikoissa löytyy niin lukittavia kuin lukitsemattomia vaihtoehtoja. Lukolliset postilaatikot ovat turvallinen ratkaisu, sillä lukko pitää pitkäkyntiset tehokkaasti loitolla etenkin tärkeästä, henkilötietoja sisältävästä postista. Lukollinen postilaatikko tuo erityistä turvallisuuden tunnetta myös matkoille suunnatessa, kun postin tallessa pysymisestä halutaan varmistua. Postilaatikon nimikyltti on myös tärkeä varuste, joka löytyy mallista riippuen pakkauksen mukana. 

Miten postilaatikon asennus tapahtuu?

Postilaatikon asennus tulisi tapahtua Postin ohjeiden mukaisesti. Postilaatikon asennuskorkeus on suositeltu olevan niin, että täyttöaukon korkeus tienpinnasta on 105-110 cm. Laatikko voidaan asentaa esimerkiksi puusta tehtyyn telineeseen, ja se tulisi sijoittaa niin, että postilaatikolle on vaivatonta päästä vuodenajasta riippumatta. Postilaatikon jalka voidaan rakentaa esimerkiksi lankusta. Tarkemmat ohjeet ja suositukset löydät Postin sivuilta. 

Puuilosta hankit näppärästi sekä postilaatikon että myös monet muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet – aina edullisesti ja joustavasti. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme pihan ja puutarhan täydentäviä tuotteita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Sivustollamme löydät kunkin tuotteen kohdalla tiedon myös myymäläsaatavuudesta sinua lähimmässä Puuilossa. Tervetuloa tutustumaan verkkokaupassamme tarjoamiemme tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan pihapiirisi toimivuuden varmistavia ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet