Ruuvit

Yleisruuvi, terassiruuvi vai kuumasinkitty ruuvi?

Ruuvit ovat olennainen osa mitä tahansa rakennusprojektia. Ruuvit soveltuvat monenlaisiin kiinnitystöihin sekä rakennustöihin. Esimerkiksi nauloihin verrattuna etuna on mahdollisuus purkaa sekä uudelleen koota rakenteet. Ruuveilla saat aikaan kestävät kiinnitykset. Ruuveja on saatavilla erikokoisissa pakkauksissa tarpeidesi mukaan, oli kyseessä henkilökohtainen rakennusprojekti tai yritystoiminta. Löydät meiltä niin yleisruuvit ja terassiruuvit kuin myös laajan valikoiman erikoisruuveja vaatimustesi mukaan.

Oikea ruuvi käyttötarkoituksen mukaan

Ruuveja on saatavilla monia erilaisia, ja oikean valinta pohjautuu eri käyttötarkoituksiin. Ensiksi on tärkeää tietää, tuleeko ruuvi sisäkäyttöön vai ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön tarvitaan ruostumaton, haponkestävä, kuumasinkitty tai erikoispinnoitettu ruuvi. Tämä pätee myös märkiin tiloihin. Sisäkäyttöön sopivat hyvin esimerkiksi yleisruuvit.

Toinen oleellinen tieto on materiaali, johon ruuvia tullaan käyttämään. Esimerkiksi puupinnoille sopivat hyvin sinkitetyt yleisruuvit. Myös terassiruuvit on suunniteltu nimenomaan ulkotiloihin puutavaran asentamiseen puurimoitusta vasten. Terassin rakentamisessa tarvittavat terassiruuvit kiinnittävät lujasti terassilaudat terassin runkoon. Terassille hyvä valinta on ruostumaton ruuvi, joka nimensä mukaisesti säilyy ruostumattomana haastavissakin sääolosuhteissa. Ruuveja on saatavana eri värisinä, ja kun aikeissa on rakentaa uusi terassi, kannattaa terassiruuvit valita laudoitukseen sopivan värisinä. 

Teräksiset kateruuvit puolestaan sopivat metallipinnoille, kuten myös LVI-ruuvit. Kipsilevyä varten hyvä vaihtoehto on sähkösinkitetyt kipsilevyruuvit, joilla kipsilevyn saa kiinnitettyä puurunkoon. Saranoiden, vetimien ja kiskojen asennukseen on saatavana euroruuveja. Lisäksi on saatavilla laaja valikoima erilaisia erikoisruuveja, esimerkiksi porakärkiruuveja sekä silmukkaruuveja.

Koneruuvi eli uraruuvi on kehitetty kierrettäväksi tasaisella kierteellä varustettuihin muttereihin tai kierteisiin reikiin osissa, johon ne halutaan kiinnittää. Nimensä mukaisesti koneruuveja käytetään kiinnittämään eri komponentteja koneisiin.

Oli tarve mikä tahansa, löydät valikoimastamme aina sopivan ruuvin juuri sinulle. Katso lisäksi ruuvimeisselit sekä porakoneet ja akkuporakoneet, joilla rakennusprojektit onnistuvat varmasti. Meiltä löydät lisäksi myös naulat pienempiin kiinnitystarpeisiin. Voit tilata verkkokaupastamme suoraan kotiovellesi, tai tulla johonkin yli 30 myymälästämme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat tarvikkeet juuri sinun projektiisi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet