Kissan tarvikkeet

Kissa on koiran jälkeen Suomen toiseksi suosituin kotieläin, ja suloisesti kehräävä kissa löytyy yhä useammasta suomalaiskodista. Arjen sujuvuuden ja mukavuuden varmistamiseksi kissa tarvitsee erilaisia tarvikkeita. Onpa kyseessä kaupunkikodissa asusteleva kissa tai maaseudulla asusteleva kissa, erilaiset kissan tarvikkeet ovat tärkeitä lemmikin mukavuutta parantavia tekijöitä. Kissan asuinpaikasta ja elintavasta riippumatta tarvikehankinta lähtee liikkeelle kissanruoasta sekä ruoka- ja vesikupista. Muiden tarvikkeiden tarpeellisuus riippuu kunkin kissan yksilöllisistä tarpeista.

Muita tärkeitä kissan tarvikkeita

Kissan perustarvikkeisiin kuuluvat kissan hiekkalaatikot ja kuljetuslaatikot. Kissan vessa on ehdoton hankinta uudelle kissalle jo ennen lemmikin kotiin saapumista, jotta se oppii tekemään tarpeensa oikeaan paikkaan heti alusta alkaen. Kissan vessaan tarvitsee tietysti hankkia valmiiksi myös kissanhiekkaa. Hiekkalaatikkoon voi laittaa joko paakkuuntuvaa tai paakkuuntumatonta kissanhiekkaa omien ja kissan mieltymysten mukaan. Kissan kuljetuskoppa puolestaan palvelee autolla tai muilla liikennevälineillä matkustaessa, tarjoten kissalle turvallisen piilopaikan. Kissan kuljetuskoppaan ja sen käyttöön kannattaa totutella pikkuhiljaa, jotta kissa voi tuntea siinä olonsa turvalliseksi jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Kissan kiipeilypuut ja raapimapuut ovat monipuolisia viihdyttäjiä. Kissan kiipeilypuu tarjoaa kissalle ensinnäkin iloisia leikkihetkiä raapimispylväiden mukanaan tuomalla ajanvietteellä. Lisäksi kiipeilypuu toimii myös miellyttävänä lepopaikkana, jonne kissa voi vetäytyä nokosille. Kissan lelut täydentävät kissan viihtyvyyttä, ja niitä on saatavilla eri tavoin muotoiltuina, houkutellen kissaa vallattomien leikkien pariin.

Jos etsinnässä on kissan vessa, kissanhiekka, kissan kuljetuskoppa, kissan kiipeilypuu tai muut kissan tarvikkeet, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Puuilosta ostat aina tarvikkeet kissallesi edulliseen hintaan riippumatta siitä, tilaatko haluamasi tuotteet verkkokaupastamme vai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla nautit nopeasta ja varmasta toimituksesta, minkä lisäksi saat myös tarvittaessa ilmaisen palautuksen. Näet myös myymäläsaatavuuden kätevästi kunkin tuotteen tuotesivulla. Tervetuloa Puuiloon parantamaan kissasi mukavuutta sujuvalla ja kätevällä tavalla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet