Sähkötyökalut ja polttomoottorityökalut

Sähkötyökalut eli johdolliset, sähköllä toimivat työkalut palvelevat moninaisissa, vaihtelevissa arjen tarpeissa, olipa kyse sitten työtehtäviin käytettävistä työkaluista tai vapaa-ajalla tapahtuvasta nikkaroinnista, kuten korjaus-, huolto-, rakennus- tai remonttitöistä. Sähkötyökalujen kategoria on varsin kattava, ja siihen sisältyy muun muassa hiomakoneita. Kompaktin kokoinen, yhdellä kädellä käytettävä sähkökäyttöinen suorahiomakone eli sähkö vinku on hyvä esimerkki kooltaan näppärästä hiomakoneesta, monista muista malleista puhumattakaan. Lisäksi sähkötyökalut sisältävät myös kooltaan suurempia sähkövirralla toimivia työkaluja, kuten muun muassa pöytäsahoja, sirkkeleitä ja kuviosahoja.  
  
Pylväsporakoneet ja magneettiporakoneet kuuluvat nekin sähkötyökaluihin. Pöytämallinen pylväsporakone kiinnitetään pöytään tai penkkiin, ja sillä poraaminen onnistuu tarkasti ja nopeasti. Magneettiporakone puolestaan kiinnitetään tasaiselle metalliselle alustalle magneetin avulla. Sähkötyökalun tyypistä riippumatta sen toimivuudesta ja kunnosta on tärkeä varmistua säännöllisin väliajoin, jotta työkalu palvelee mahdollisimman hyvin ja luotettavasti. Tämä koskee myös työkalun osia. Jos esimerkiksi hiomakoneen laikka vetelee jo viimeisiään, se voi pahimmillaan murentua käytössä. Kun kone kaipaa jo uusintaa, kannattaa satsata laadukkaaseen sähkötyökaluun, jossa on tehot kohdillaan ja joka pystyy tarjoamaan mahdollisimman pitkän käyttöiän.  
  
Työkalun ja siihen kuuluvien osien kunnon seuraaminen pätee tietysti yhtä lailla silloin, kun kyseessä ovat akkutyökalut, kuten esimerkiksi akkuporakoneet ja muut akkutyökalut. Akkutyökalujen kohdalla luonnollisesti myös akun kunto on syytä tarkastaa aika ajoin, jotta työkalun voidaan varmistua pystyvän tarjoamaan mahdollisimman hyvä teho työskentelyyn. Sähkötyökalujen ja akkutyökalujen lisäksi saatavilla on myös runsain määrin polttomoottorin avulla toimivia polttomoottorityökaluja, kuten esimerkiksi halkomakoneita, lehtipuhaltimia, pensasleikkureita ja vesipumppuja. 
  
Sekä sähkötyökalut, akkutyökalut että polttomoottorityökalut löydät kätevästi Puuilosta. Muistathan hankkia meiltä samalla käynnillä myös asianmukaiset työvaatteet ja suojaimet, jotta pysyt kunnolla suojattuna uudella työkalulla työskennellessäsi. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme sähkötyökaluja, akkutyökaluja ja polttomoottorityökaluja sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tarvitsemiesi työkalujen tarkkoihin tuotekuvauksiin. Tuotekuvaa napsauttamalla näet myös kunkin tuotteen saatavuuden yli 30 myymälässämme. Anna Puuilon olla laatutoimittajasi uusien työkalujen hankinnassa! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet