Sähköasennustyökalut

Sähköasennustöiden tekeminen vaatii käyttöön asianmukaiset, turvalliseksi luokitellut sähköasentajan työkalut. Sähkötöiden tyypistä riippumatta on aina tärkeää, että työt tulevat tehdyiksi oikeilla, kuhunkin käyttötarkoitukseen suunnitelluilla työkaluilla huolellisesti ja turvallisuutta noudattaen. Lisäksi sähkötöitä tehdessä erityisen tärkeässä asemassa ovat tietysti myös suojavarusteet, kuten silmiä suojaavat suojalasit ja käsille suojaa tarjoavat työkäsineet.

Simppelimmät sähkötyöt onnistuvat vasta-alkajaltakin, joskin sähköasennustöissä on aina otettava huomioon sähköturvallisuuslaki, joka määrittää, millaiset sähkötyöt ovat sähköalalle kouluttamattomille sallittuja. Tällaisiin sähkötöihin kuuluvat esimerkiksi enintään 50 voltin vaihtojännitteisten tai 120 voltin tasajännitteisten laitteistojen sähkötyöt sekä yksivaiheisten liitosjohtojen, jatkojohtojen, pistotulppien ja sisustusvalaisimien asennus-, huolto- ja korjaustyöt ja näihin rinnastettavat työt.

Yleisiä sähköasentajan työkaluja

Yksi yleisimmistä sähköasennustyökaluista on digitaalinen yleismittari, jolla mitataan kahta tai useampaa sähkösuuretta. Yleismallinen digitaalinen yleismittari pystyy mittaamaan virtaa, jännitettä ja vastusta. Kyseessä on vakiotyökalu, jota käytetään vianmääritykseen. Aikaisemmin mittaamiseen käytettiin viisaritoimisia analogisia mittareita, mutta sittemmin digitaalinen yleismittari on syrjäyttänyt analogisen version sen tarjoamien tarkempien ja luotettavampien tulosten ansiosta. Digitaalisessa mittarissa on selkeä näyttö, jolta näkee tarkat mittauslukemat, sekä useimmiten kiertokytkin, jolla valitaan haluttu mittausarvo.

Sähköasentajan työkalut sisältävät myös monia muita sähkötöissä hyödyllisiä tarvikkeita. Niihin lukeutuvat muun muassa kuorintapihdit ja liitinpihdit, joista esimerkkinä ulosliukuvalla monitoimiterällä varustettu monipuolinen MMJ-kuorija, joka soveltuu kaikkien kosteussuojattujen kaapeleiden sekä kiinteiden ja säikeisten johtojen kuorintaan. Yhden sähköasennustarvikkeiden kategorian muodostavat jännitemittarit ja jännitekynät, kuten muun muassa kätevä jännitteenkoetin, jolla jännitteen testaaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti.

Osta nyt Puuilosta sähköasentajan työkalut, jotka on kehitetty erilaisten pienempien sähkötöiden tekemiseen. Tarjoamme valikoiman erilaisia työvälineitä, joiden avulla kodin pienemmät sähkötyöt sujuvat asianmukaisella tavalla. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotiisi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat aina nopean ja varman toimituksen ja ilmaisen palautuksen, ja sivustollamme näet kätevästi myös kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon täydentämään työkalusi kuntoon edullisesti ja vaivattomasti!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet