Autosähkö

Tämän päivän autoissa on huomattavissa määrin sähkövirralla toimivia osia. Tästä johtuen erilaiset autosähkövarusteet ovat tarpeellisia hankintoja, jotka myös vaativat uusimista aika ajoin sähköllä toimivien elementtien parhaan toimivuuden varmistamiseksi. Auton sähkötyöt teetetään monesti alaan erikoistuneissa liikkeissä, mutta auton korjaamiseen ja toimivuuden kohentamiseen perehtyneet DIY-osaajat voivat tehdä tietyt sähkötyöt myös omin käsin. Pienimmätkin autosähkötarvikkeet on syytä vaihtaa uusiin heti, kun niiden toimivuuden huomaa joko heikentyneen tai lakanneen, joten auton omistajan kannattaa seurata tarvikkeiden kuntoa säännöllisesti.

Autosähköjohdot ovat yksi esimerkki pienemmistä, mutta sitäkin tarpeellisemmista autosähkötarvikkeista. Autosähköjohdot on suunniteltu sopimaan erityisesti ajoneuvojen sisältämien sähkölaitteiden johdotukseen. Myös erilaiset sähköliittimet ovat ratkaisevassa asemassa auton sähköasennustöissä ja kuten johtojen kohdalla, myös sähköliittimet voivat kaivata uusintaa aika ajoin. Myös muun muassa polttimot ja polttimonkannat lukeutuvat auton keskeisiin piensähkötarvikkeisiin. Suurempia autosähkövarusteita puolestaan edustavat muun muassa asianmukaisen lämmityksen varmistavat sisätilanlämmittimet ja moottorinlämmittimet, kuten talvikuukausiksi lämpöä tarjoava, yleensä apukuskin jalkatilaan asennettava Defa sisätilanlämmitin.

Yhden autosähkövarusteiden alakategorioista muodostavat erilaiset led-lisävalot autoon vaihtelevina malleina. Led-lisävalot ovat sekä sähköä säästäviä ja energiatehokkaita että myös erinomaisen tehokkaan valaisun tarjoavia ratkaisuja autoon kuin autoon. Lisävalot asennetaan yleensä auton keulaan joko rekisterikilven ylä- tai alapuolelle, tai vaihtoehtoisesti auton katolle, jolloin ne vaativat huolellisen suuntauksen. Led-lisävalopaneelit ovat tämän päivän suosikkituotteita, mitä tulee tehokkailla ledeillä varustettuihin lisävaloihin. Led-valopaneeleja on valittavissa useita erilaisia auton mallin, valotehon ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Meiltä Puuilosta löydät kattavan autosähkövarusteiden valikoiman. Sivustollamme voit rajata kätevästi näytölle esiin haluamasi autosähkötarvikkeet joko kategorian, hinnan tai tuotemerkin perusteella, ja pääset tutustumaan tuotevalikoimamme sisältämiin tuotteisiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napsauttamalla. Näet myös kullakin tuotesivulla kyseisen tuotteen saatavuuden tavarataloissamme. Kun olet löytänyt etsimäsi autosähkötarpeet, voit tehdä ostoksesi joustavasti joko verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalossamme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon ostamaan laadukkaita tarvikkeita, joilla teet autosi sähköllä toimivista elementeistä entistä toimivampia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet