Hyllyt, naulakot ja koukut ovat tärkeässä roolissa kodin järjestyksen ja siisteyden ylläpitämisessä. Kun kodin eri huoneista löytyy riittävä määrä ripustuspaikkoja ja hyllytilaa, vaatteet ja tavarat on huomattavasti helpompi pitää omilla paikoillaan, mikä helpottaa myös niiden löytämistä käyttötarpeen tullen. Huoneiden lisäksi erilaiset naulakot sekä hylly- ja ripustuskoukkuratkaisut palvelevat erinomaisesti myös varastossa tai autotallissa. Sanalla sanoen nämä pienet, mutta sitäkin käytännöllisemmät elementit varmistavat siisteyden ja järjestyksen ylläpitämisen aivan kaikkialla. Ja kun kyseessä ovat naulakot tai vaatekaapit, mikäli niissä on vaatetanko, esimerkiksi takit voi ripustaa kätevästi vaatetankoon asetettaviin vaateripustimiin, joissa ne pysyvät siisteinä ja rypistymättöminä.

Koukut ja hyllynkannattimet – tehokkaat järjestyksen ylläpitäjät

Ripustuskoukkuja on tänä päivänä saatavilla monina eri malleina. Kyseeseen voivat tulla niin useampia koukkuja sisältävät naulakot kuin yksittäiset koukutkin – täysin jokaisen yksilöllisten käyttötarpeiden mukaisesti. Ripustuskoukkuja valmistetaan niin sisä- kuin ulkotiloihin sopivina malleina ja jotkut niistä käyvät molempiin tarkoituksiin. Sisätiloissa yleisiä koukkumalleja voivat olla muun muassa vaatekoukku tai taulukoukku. Pienestä koostaan huolimatta taulukoukku tarjoaa vankan ripustusratkaisun suuremmallekin taideteokselle. Ulkotiloissa puolestaan koukkuja voi käyttää esimerkiksi kynttilälyhtyjen tai kukka-amppelien ripustamiseen.

Koukkujen lisäksi keskeisessä roolissa kodin järjestyksen ylläpitämisessä ovat erilaiset hyllyt, joiden asennukseen tarvitaan hyllynkannattimet. Tee hylly kätevästi itse liimapuulevyistä tai melamiinilevyistä! Seinään asennettavat kannattimet pitävät hyllyä paikallaan, minkä lisäksi hyllynkannatin voi toimia myös upeana yksityiskohtana sisustuksessa. Hyllynkannatinten maailmassa on tarjolla tänä päivänä monenlaisia muotoiluja moderneista perinteisiin malleihin, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Tutustu nyt Puuilon hyllynkannatinten ja koukkujen upeaan valikoimaan. Ja mikäli sisustuskärpänen on päässyt puraisemaan, katso samalla kertaa myös meiltä löytyvät sisustustuotteet. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme kattavalla valikoimallamme jokaista tekemään kodistaan viihtyisän ja toimivan keitaan. Ostoksia voit tehdä joustavasti joko verkkokaupassamme tai myymälöissämme. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin, tarkistamaan tuotteiden myymäläsaatavuuden sekä hankkimaan meiltä kilpailukykyiseen hintaan kotisi toimivuuden varmistavia ratkaisuja. Tervetuloa ostoksille!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 289

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 289

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet