Pöytäsahat ja sirkkelit

Erilaiset sähkökäyttöiset laitteet toimivat tänä päivänä erinomaisina apulaisina monenlaisissa töissä niin kotiverstaissa kuin työmaillakin. Lautatavaran ja muiden materiaalien katkaisemiseksi ei enää tarvitse kaivaa esille perinteistä käsisahaa, vaan katkaisutyöt voi sen sijaan hoitaa huomattavasti kätevämmin ja vaivattomammin sähkökäyttöisillä sahoilla ja sirkkeleillä, jotka varmistavat myös siistimmän työn jäljen.

Sirkkelit ja sahat erilaisiin tarpeisiin

Pöytäsaha eli pöytäsirkkeli on tuttu näky monella verstaalla ja työmaalla. Pöytäsirkkelillä monien materiaalien ja isompienkin kappaleiden sahaaminen sujuu sekä tarkasti, tehokkaasti että nopeasti. Pöytäsahassa on jalustana toimiva pöytä, joka antaa kaikkiin sahaustöihin tarvittavan tuen samalla, kun sahaus sujuu kevyesti ja helposti tehokkaan moottorin ansiosta.

Lautojen ja levyjen katkaisuun sopiva käsisirkkeli eli pyörösaha on nimensä mukaisesti käsikäyttöinen, pöydätön sirkkelimalli. Käsisirkkeli voi olla joko akkukäyttöinen tai sähkökäyttöinen, ja akkukäyttöisen sahan etuna on se, ettei johtoon sotkeutumisen vaaraa ole. Pienempi versio tästä laitteesta on pienoispyörösaha, jota kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta pystyy käyttämään yhdellä kädellä. Pöytäsahan ja pyörösahan tavoin myös pienoispyörösaha saa aikaan tarkkaa jälkeä pienestä koostaan huolimatta.

Kuviosaha eli pistosaha puolestaan on hyvä valinta perussahaksi kodin pienremontteihin tai harrastetöihin. Kuviosahalla niin kaarevien kuin suorienkin linjojen leikkaaminen onnistuu vaivattomasti, minkä lisäksi siihen on saatavilla myös useita erilaisia teriä eri materiaalien sahaamista varten. Olipa oma valintasi katkaisutöihin sitten pöytäsirkkeli, käsisirkkeli tai kuviosaha, niitä on turvallista käyttää, joskin tällaisten laitteiden lähellä tulee aina käyttää varovaisuutta. Työnteon turvallisuutta voi parantaa huomattavasti hankkimalla asianmukaiset suojavarusteet, kuten suojalasit ja turvakengät.

Pöytäsaha, kuviosaha tai käsisirkkeli – Puuilosta löydät tarvitsemasi laitteen katkaisutöihin. Ostamalla laadukkaan katkaisulaitteen Puuilon valikoimasta varmistut sen asianmukaisesta toimivuudesta. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona löydät meiltä sahoja ja sirkkeleitä niin verkkokaupastamme kuin fyysisistä myymälöistämme. Sivustollamme voit tutustua näppärästi laitteiden tarkempiin teknisiin kuvauksiin ja näet samalla myös sinua kiinnostavien tuotteiden myymäläsaatavuuden yli 30 myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan toimivia ratkaisuja verstaaseesi – aina edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet