Kottikärryt ja kottikärryn renkaat

Kottikärryt ja kottikärryn renkaat tehokkaaseen työskentelyyn

Kottikärryt ovat jokaisen pihan oivalliset pelastajat kaikissa tilanteissa, kun kuorman kantaminen käsin on hankalaa tai työlästä. Kottikärryissä voi kätevästi kuljettaa maa-ainesta tai vaikkapa pihamaalta haravoidut lehdet kompostiin. Lisäksi ne palvelevat erinomaisesti myös pensaita ja puita siistiessä, kun katkaistut oksat voi lastata kätevästi suoraan kottikärryjen uumeniin. Kottikärryt tarjoavat pihatöissä palvelemisen lisäksi myös muita käyttömahdollisuuksia. Niitä käytetään hyvin usein myös rakennuskohteissa tai remonttien yhteydessä. Tilaviin ja helposti siirreltäviin kottikärryihin voi lastata esimerkiksi remontissa tarvittavia työkaluja tai vaikkapa painavia laastisäkkejä.

Kottikärryt erilaisina malleina

Kottikärryjä valmistetaan monella eri koolla ja tilavuudella. Markkinoilta löytyy aikuisille suunniteltujen mallien lisäksi myös lasten kottikärryjä. Perinteisen kottikärrymallin lisäksi kottikärryihin lukeutuvat myös hieman erilaisen muotoilun omaavat kärryt, kuten maitokärryt. Maitokärryillä tarkoitetaan perinteisesti maitotonkkien kuljetukseen käytettyjä, kottikärryn rengaskokoon verrattuna varsin suuripyöräisiä kärryjä, joissa on kottikärryistä poiketen puinen kuljetuslava. Kuten kottikärryissä, myös maitokärryissä onnistuu kuljettaa monenlaista kuormaa ja tavaraa.

Kottikärryjä on saatavana metallisella tai muovisella kuupalla. Metallirunkoiset kottikärryt ovat ihanteellisia raskaisiin tehtäviin, kuten suuren määrän maan, kivien tai rakennusmateriaalien kuljettamiseen. Ne on rakennettu kestämään kovaa käyttöä, vahvoilla rungoilla ja suurilla, ilmatäytteisillä renkailla, jotka selviävät epätasaisesta maastosta helposti. Kevyempiin tehtäviin, kuten puutarhajätteen tai työkalujen kuljettamiseen, muovikottikärrymme ovat hyvä valinta. Ne ovat kevyitä ja helppoja käsitellä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan pienemmille pihoille tai puutarhapalstoille. Lisäksi ne ovat säänkestäviä, joten voit jättää ne ulos ilman pelkoa ruosteesta tai korroosiosta.

Kottikärryn renkaat ja muut tarvikkeet edullisesti

Kottikärryissä on mallista riippuen joko yksi tai kaksi rengasta, kun taas maitokärryissä ja nokkakärryissä niitä on aina kaksi. Olipa kärrymalli millainen tahansa, niitä täydentävät yleensä nerokkaat umpikumipyörät. Umpikumipyörät ovat puhkeamattomia renkaita, jotka kestävät raskaampienkin lastien painon. Vaikka tällainen kottikärryn rengasmalli onkin kestävä, pitkään tai ahkerassa käytössä olleiden kärryjen rengas voi tulla joskus käyttöikänsä päähän ja vaatia uusintaa. Renkaiden lisäksi löydät valikoimastamme myös sisärenkaat, akselit sekä akselipakkaukset kottikärryihin.

Ilmakumirenkaat ovat yleisimpiä kottikärryissä käytettyjä renkaita, sillä ne tarjoavat pehmeän ja joustavan kyydin. Ne ovat täytettyjä ilmalla, joka auttaa renkaita mukautumaan paremmin epätasaiselle maaperälle ja vaimentamaan iskuja. Ilmakumirenkaat ovat kuitenkin alttiita puhkeamiselle, joten käyttäjän on tarkistettava renkaiden kunto säännöllisesti ja varmistettava, että ne ovat asianmukaisesti täytettyjä.

Ilman täyttöä olevat umpikumipyörät ovat toinen vaihtoehto kottikärryissä käytettävissä renkaissa. Ne ovat yleensä valmistettu kestävästä kumista tai muovista, eikä niiden sisällä ole ilmatäytettä. Umpikumipyörät ovat kestävämpiä ja kestävät paremmin kovaakin käyttöä, mutta ne tarjoavat huonomman iskunvaimennuksen kuin ilmakumirenkaat. 

Kottikärryjen rengaskoot

Kottikärryjen renkaita on saatavana valikoimastamme seuraavina kokoina:

Olipa etsinnässä uudet, toimivat kottikärryt tai perinteikäs maitokärry, tai olet kottikärryn rengasostoksilla hankkiaksesi uudet renkaat vanhaan kottikärryysi tai maitokärryysi, Puuilo on oikea osoite. Katso samalla myös muut tarjoamamme pihatyökalut ja puutarhatyökalut. Meiltä ostat aina tarvitsemasi tuotteet edulliseen hintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioiden nautit nopeasta ja varmasta toimituksesta, minkä lisäksi saat myös tarvittaessa tuotteille ilmaisen palautuksen. Näet myös myymäläsaatavuuden kätevästi kunkin tuotteen omalla tuotesivulla. Tervetuloa Puuiloon tekemään hankintoja sujuvalla ja kätevällä tavalla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet