Kottikärryt ovat jokaisen pihan oivalliset pelastajat kaikissa tilanteissa, kun kuorman kantaminen käsin on hankalaa tai työlästä. Kottikärryissä voi kätevästi kuljettaa maa-ainesta tai vaikkapa pihamaalta haravoidut lehdet kompostiin. Lisäksi ne palvelevat erinomaisesti myös pensaita ja puita siistiessä, kun katkaistut oksat voi lastata kätevästi suoraan kottikärryjen uumeniin. Kottikärryt tarjoavat pihatöissä palvelemisen lisäksi myös muita käyttömahdollisuuksia. Niitä käytetään hyvin usein myös rakennuskohteissa tai remonttien yhteydessä. Tilaviin ja helposti siirreltäviin kottikärryihin voi lastata esimerkiksi remontissa tarvittavia työkaluja tai vaikkapa painavia laastisäkkejä.

Kottikärryt erilaisina malleina

Kottikärryjä valmistetaan monella eri koolla ja tilavuudella. Markkinoilta löytyy aikuisille suunniteltujen mallien lisäksi myös lasten kottikärryjä. Perinteisen kottikärrymallin lisäksi kottikärryihin lukeutuvat myös hieman erilaisen muotoilun omaavat kärryt, kuten maitokärryt. Maitokärryillä tarkoitetaan perinteisesti maitotonkkien kuljetukseen käytettyjä, kottikärryn rengaskokoon verrattuna varsin suuripyöräisiä kärryjä, joissa on kottikärryistä poiketen puinen kuljetuslava. Kuten kottikärryissä, myös maitokärryissä onnistuu kuljettaa monenlaista kuormaa ja tavaraa.

Kottikärryissä on mallista riippuen joko yksi tai kaksi rengasta, kun taas maitokärryissä ja nokkakärryissä niitä on aina kaksi. Olipa kärrymalli millainen tahansa, niitä täydentävät yleensä nerokkaat umpikumipyörät. Umpikumipyörät ovat puhkeamattomia renkaita, jotka kestävät raskaampienkin lastien painon. Vaikka tällainen kottikärryn rengasmalli onkin kestävä, pitkään tai ahkerassa käytössä olleiden kärryjen rengas voi tulla joskus käyttöikänsä päähän ja vaatia uusintaa.

Olipa etsinnässä uudet, toimivat kottikärryt tai perinteikäs maitokärry, tai olet kottikärryn rengasostoksilla hankkiaksesi uudet renkaat vanhaan kottikärryysi tai maitokärryysi, Puuilo on oikea osoite. Katso samalla myös muut tarjoamamme pihatyökalut ja puutarhatyökalut. Meiltä ostat aina tarvitsemasi tuotteet edulliseen hintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioiden nautit nopeasta ja varmasta toimituksesta, minkä lisäksi saat myös tarvittaessa tuotteille ilmaisen palautuksen. Näet myös myymäläsaatavuuden kätevästi kunkin tuotteen omalla tuotesivulla. Tervetuloa Puuiloon tekemään hankintoja sujuvalla ja kätevällä tavalla!

View as Ruudukko Luettelo

35 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

35 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!