Mukavat puutarhakalusteet tekevät kesäisestä takapihasta tai puutarhasta toimivan. Mikään ei ole hellepäivänä mukavampaa kuin suunnata kotipihalle nauttimaan kauniista kesäsäästä. Kun pihamaalle tai katetulle terassille on sijoitettu viihtyisät puutarhakalusteet, mieli halajaa ajanviettoon ulos kesäpäivä toisensa perään. Lisäksi ulkokalusteet mahdollistavat mukavat ja iloiset kokoontumiset ulkoilmassa perheen tai ystävien kesken. Olipa kyseessä yhdessä nautittavat kesäiset grillin antimet tai rentouttava kahvihetki, mukavissa puutarhatuoleissa on ilo istua ja keskittyä seurustelemaan ihastuttavan kesäsään helliessä aisteja.

Tee kesäisestä pihasta, terassista tai parvekkeesta viihtyisä lepopaikka

Riipputuoli, riippukeinu ja riippumatto lukeutuvat suosittuihin puutarhakalusteisiin. Näppärästi kattoon asennettava riipputuoliteline pitelee jämäkästi riipputuolia tai riippukeinua, joka roikkuu ilmassa, eikä vie lainkaan lattiatilaa terassilla tai parvekkeella. Riipputuoliin tai riippukeinuun on mukava käpertyä vaikkapa lempikirjaa lukemaan. Seiniin tai pihapuihin kiinnitettävä riippumatto puolestaan mahdollistaa ansaitut lepohetket lämmöllään hellivinä kesäpäivinä. Puutarhalaatikko on sekin erittäin kätevä ja monipuolinen puutarhakaluste. Tilava puutarhalaatikko kätkee nerokkaasti sisälleen esimerkiksi puutarhatuolien pehmusteet ja muut tarvikkeet, jotka on hyvä piilottaa suojaan sateelta.

Olipa etsinnässä puutarhalaatikko, pöytä, tai muut puutarhakalusteet, Puuilosta löydät kätevästi monet ulkokalusteet yhden ja saman katon alta. Täydennä oma parvekkeesi, terassisi tai ulkotilasi juuri omiin mieltymyksiisi sopivimmilla ratkaisuilla. Kaipaako puutarhasi viihtyvyys mahdollisesti kohennusta? Meiltä hankit näppärästi myös pihatyökalut ja puutarhatyökalut, joiden avulla pidät pihamaasi ilmeen siistinä. Voit asioida joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla tarvitsemasi tuotteet paikan päältä jostakin yli 30 myymälästämme. Verkkokaupassamme näet kätevästi myös tuotteiden myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon tekemään onnistuneita ostoksia edullisesta ja monipuolisesta valikoimastamme!

View as Ruudukko Luettelo

40 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

40 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet