Listat ja kynnykset

Listat viimeistelyyn

Listat ovat keskeisessä roolissa sisustuksen viimeistelyssä, tarjoten sekä toiminnallisia että esteettisiä hyötyjä. Eri tyyppiset listat, kuten jalkalistat, lattialistat, ikkunalistat ja koristelistat, mahdollistavat tilojen yksilöllisen ilmeen luomisen ja viimeistelevät tilan kokonaisuuden. Meidän valikoimastamme löydät laajan valikoiman listoja, jotka täydentävät ja parantavat sisätilojen ulkonäköä.

Jalkalistat ja lattialistat – Lattioiden saumaton viimeistely

Jalkalistat ja lattialistat ovat olennaisia osia lattian viimeistelyssä, peittäen lattian ja seinän väliset saumat ja suojaten seinän alaosaa kolhuilta ja naarmuilta. Ne tarjoavat siistin ja viimeistellyn ilmeen huoneeseen, samalla suojaten rakenteita.

Ikkunalistat ja koristelistat – Esteettisyyttä ja tyyliä

Ikkunalistat korostavat ikkunoiden muotoa ja lisäävät tilaan viimeistellyn ilmeen, kun taas koristelistat ovat erinomainen tapa lisätä yksityiskohtia ja luonnetta huoneeseen. Ne tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia tilan personointiin ja yksilöllisten yksityiskohtien luomiseen.

Peitelistat ja saumalistat – Pienet yksityiskohdat, suuri vaikutus

Peitelistat peittävät saumat ja liitokset siististi, tarjoten viimeistellyn ilmeen kalusteille ja seinille. Saumalistat, kuten tarrasaumalista, ovat käteviä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja saumojen peittämiseen, tarjoten nopean ja siistin viimeistelyn. Tarrasaumalista on erityisen hyödyllinen nopeissa korjaus- ja viimeistelytöissä.

Kynnyslauta ja kynnyslista – Siirtymien sujuva yhdistäminen

Kynnyslauta ja kynnyslista ovat tärkeitä komponentteja, kun halutaan luoda sujuva siirtymä eri lattiapintojen tai huoneiden välille. Ne eivät ainoastaan paranna esteettisyyttä, vaan myös estävät lian ja kosteuden pääsyn huoneiden välillä. Kynnyslistat tarjoavat kestävän ja siistin ratkaisun, kun taas kynnyslauta voi toimia korostettuna yksityiskohtana sisustuksessa.

Eritasolista – Ratkaisu korkeuseroille

Eritasolista on suunniteltu erityisesti lattioiden korkeuserojen peittämiseen, tarjoten siistin ja turvallisen siirtymän eri korkeuksilla olevien lattiapintojen välillä. Se on sekä toiminnallinen että esteettinen ratkaisu, joka auttaa välttämään kompastumisvaaran ja viimeistelee lattiapinnat tyylikkäästi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet