Koiran puruluut ja herkut

Koiran puruluut tarjoavat koiralle mieluisaa ajanvietettä pureskelun muodossa, ja niiden tehtävänä on täyttää koiran luontaiset pureskelutarpeet. Lisäksi koiran puruluut myös säästävät kodin tuhoutumiselta, kun koiralla on saatavilla mielekästä pureskeltavaa. Puruluiden sisältämien ainesosien ansiosta niiden avulla pidät myös huolta rakkaan lemmikkisi suuhygieniasta. Tänä päivänä puruluita on saatavilla laaja valikoima niin koiranpennuille kuin pienemmille ja suuremmille koiraroduille kehitettyinä versioina, ja niihin lukeutuvat niin puruluut, puristeluut kuin purutikut.

Koiran puruluut ja herkut kätevästi Puuilosta

Puuilo tarjoaa koirallesi mahtavan valikoiman erilaisia puruluita. Esimerkiksi Remu kanarullat ovat maistuvasta naudannahasta valmistetut koiran puruluut, joiden ympärille on kääritty herkullista kanaa. Runsasproteiininen Remu kanarulla tarjoaa mukavan määrän proteiinia ilman gluteenia tai vehnää, minkä ansiosta se sopii myös allergisille koirille. Vähärasvainen Remu kanarulla on taatusti jokaisen koiran mieleen ja kelpaa nirsoimmallekin koiralle.

Puruluiden lisäksi löydät meiltä myös muut koiran herkut, kuten esimerkiksi Hau Hau champion -täyslihaherkut kanafileen muodossa. Nämä kanafileet kuuluvat kattavaan HHC-sarjaan, josta löytyy kanaherkkujen lisäksi myös useammista erilaisista lihoista sekä tonnikalasta valmistettuja tuotteita. Valikoimastamme löydät myös huippusuositut Pedigree dentastix -purutikut, jotka pitävät koirasi hampaat kunnossa. Päivittäin koiralle tarjoiltava Pedigree dentastix korvaa koiran hampaiden harjauksen, ja se puhdistaa tehokkaasti myös hankalasti saavutettavat takahampaat. Päivittäin käytettynä Pedigree dentastix -purutikut vähentävät hammaskiven muodostumista jopa 80 % ja auttavat lisäksi pitämään ikenet terveinä. Näitä purutikkuja myydään mini-, medium- ja maxi-koossa, ja koirallesi sopivimman tikkukoon valitset koirasi kehonpainon mukaan.

Puuilossa täydennät koirasi pureskelutarvikkeet kätevästi ja vaivattomasti. Meiltä voit hankkia samalla kertaa koirallesi niin puruluut kuin herkutkin. Katso myös läpi koiranruokavalikoimamme, josta löydät niin monenlaisia koiran märkäruokia kuin koiran kuivaruokia. Meiltä hankit tarvitsemasi tuotteet joustavasti ja aina edulliseen hintaan – joko ympäri vuorokauden palvelevasta verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että palautuksen tarpeen tullessa palvelevan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tekemään ostoksia kattavan kattomme alle!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet