Autonhoito ja välineet

Autonhoito on tärkeää, sillä mikäli autoa ei hoideta asianmukaisesti, sen eri ominaisuudet heikkenevät huomattavasti nopeammin. Autonhoitoon lukeutuvat erilaiset huoltotyöt, kuten esimerkiksi lasinpesunesteen ja jäähdytinnesteen lisääminen. Lisäksi myös auton puhdistaminen on tärkeässä roolissa auton hoidossa. Kun auto pestään säännöllisin väliajoin ulkoapäin, se näyttää hoidetulta ja autoon on mukavampi nousta kerta toisensa jälkeen. Ja kun auton sisätilat imuroidaan ja siivotaan tarpeen vaatiessa, auto toivottaa niin kuljettajan kuin matkustajatkin tervetulleiksi miellyttävällä tavalla.

Varustaudu autonhoitoon asianmukaisilla välineillä

Auton puhdistamiseen on olemassa omat tarvikkeensa, joihin lukeutuvat erilaiset autonpesuharjat ja puhdistusvälineet. Kun peset auton itse sen sijaan, että veisit sen huoltamolle autopesuun, säästät pitkällä aikavälillä sievoisen rahasumman. Myös vahat ja kestopinnoitteet ovat osa autotarvikkeiden valikoimaa. Maalipinta pysyy hyvässä kunnossa vahan tai kestopinnoitekäsittelyn avulla.

Vaahtopesu on nopea tapa poistaa lika. Ja kun käytössä on auton pesuun erityisesti suunniteltu, pehmeäharjaksinen pesuharja sekä autonpesusieni, auto tulee pestyksi hellävaraisesti ja auton pintoja naarmuttamatta. Saatavana on myös auton pesuun kehitettyjä pesukintaita. Jääraapalla varustettu lumiharja on sekin ehdoton väline auton hoitoon talvisilla keleillä. Lumiharjalla saa kätevästi harjattua lumen maahan auton katolta ja ikkunoilta, minkä jälkeen jää tai kuura irtoaa kätevästi ikkunoista harjan toiseen päähän kiinnitetyllä jääraapalla.

Auton toimintavarmuuden varmistavat nesteet ovat nekin tärkeässä roolissa, kun kyseessä on asianmukainen autonhoito. Ensinnäkin tuulilasin pesuun käytettävää lasinpesunestettä on hyvä löytyä aina varastosta, jotta nesteen käydessä vähiin auton pissapojassa sitä pääsee nopeasti lisäämään ilman tarvetta lähteä sitä erikseen ostamaan. Pissapojan täytössä on hyvä muistaa se, ettei sitä tule täyttäneeksi liikaa, jotta lasinpesunestettä ei mene hukkaan. Myös moottorin jäähdyttämiseen tarvittava jäähdytinneste on tärkeässä roolissa auton toimivuuden kannalta, sillä se varmistaa omalta osaltaan moottorin optimaalisen toiminnan. Kun jäähdytinneste kaipaa lisäystä tai vaihtoa, myös sitä on hyvä löytyä varaston hyllyltä.

Osta nyt Puuilosta autonhoitovälineet upeasta valikoimasta. Meiltä ostat tarvitsemasi järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko tuotteet verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat aina nopean, varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon täydentämään autonhoitotarvikkeitasi!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet