Siveltimet ja pensselit

Siveltimet ja pensselit sujuvaan maalaamiseen

Oikeanlaiset siveltimet ja pensselit takaavat parhaimman maalausjäljen. Löydät meiltä laajan valikoiman siveltimiä ja pensseleitä eri käyttötarkoituksiin, niin kätevinä sarjoina kuin yksittäiskappaleinakin. Paras lopputulos syntyy laadukkaalla siveltimellä, joten huolehdi maalausvarustuksesi kuntoon kätevästi Puuilossa. Ennen maalausurakan aloittamista on myös hyvä tasoittaa maalattavat pinnat.

Sopiva sivellin jokaiselle pinnalle

Sopivan siveltimen valinta riippuu siitä, millaista pintaa maalataan ja minkälaista maalia käytetään. Keinokuituiset siveltimet sopivat erityisesti vesiohenteiselle maalille, kun taas luonnonharjasta valmistetut siveltimet sopivat parhaiten öljymaalin kanssa. Näille liuotinohenteisille maaleille sopivat hyvin esimerkiksi lakkasiveltimet. Löydät valikoimastamme myös vaahtomuovisiveltimiä, jotka sopivat pintakäsittelyyn maaleille, öljyille, lakoille sekä liimoille. Saatavana on myös erityisiä siveltimiä kuten elementtisiveltimiä teollisuuskäyttöön sekä kapeampia ikkunasiveltimiä sekä viivasiveltimiä. Puunsuojasiveltimet ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu erityisesti puun suoja-aineille.

Laadukkaat pensselit takaavat parhaan lopputuloksen

Pensselien avulla maalaus sujuu vaivattomasti. Pensseleitä on saatavana laatumerkeiltä erikokoisina sarjoina. Pensselit sopivat maalaukseen niin sisällä kuin ulkotiloissakin. Taivutetut maalipensselit on mahdollista liittää jatkovarteen, jonka avulla maalaaminen onnistuu myös korkealta. Suurempiin maalausprojekteihin on saatavana myös maaliteloja sekä telasarjoja, joiden avulla maalaus sujuu kätevästi. Ovien ja ikkunoiden sekä kalusteiden maalaamiseen ja viimeistelyyn sopivat hyvin tasoittajat.

Terassiöljylastat sekä muut maalaustarvikkeet edullisesti

Terassiöljylastat sopivat hyvin pintojen öljyämiseen, erityisesti vesiohenteisille tuotteille. Saatavana on myös vaihtopäät terassiöljylastoille. Löydät meiltä myös maalirajaajat tarkkaan työhön, sekä niihin saatavat vaihtotyynyt. Maalinrajaajat voidaan kiinnittää jatkovarteen, mikä mahdollistaa työskentelyn esimerkiksi katonrajassa.

Kaikki, mitä tarvitset maalaamiseen ja pintakäsittelyyn kätevästi Puuilosta. Tutustu myös laajaan valikoimaamme maaleja, öljyjä ja lakkoja, joilla rakennusprojektisi onnistuu varmasti. Tilaa pensselit ja siveltimet verkkokaupasta ympäri vuorokauden, tai tule yhteen tavarataloistamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Jos haluat tehdä sen itse, tule Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet