Varastointi

Varastointi on tehokas keino pitää koti, varasto ja autotalli siistinä. Monet kodin hyödykkeet ovat käytössä vain tietyn ajan vuodesta, joten ne vaativat asianmukaisen säilytyksen ollessaan poissa käytöstä. Kun tarpeettomat varusteet on varastoitu niille sopiviin paikkoihin, ne eivät loju tiellä tarpeettomina, vaan pysyvät sen sijaan siistissä järjestyksessä omilla paikoillaan. Erilaiset varastohyllyt ovat tehokas tapa luoda toimiva järjestys niin vajaan, harrastetilaan kuin autotalliin. Hyllyissä tavarat pysyvät järjestyksessä ja niistä löytää helposti tarvitsemansa käyttötarpeen tullessa kohdalle.

Tarvikekaappi on sekin näppärä apulainen toimivan järjestyksen aikaansaamiseen. Tarvikekaappi kätkee kätevästi erilaiset tarvikkeet kaapinovien taakse, pitäen ne poissa näkyviltä. Tarvikekaappi onkin erinomainen hankinta varastointiin esimerkiksi autotallissa, jossa säilytetään usein sekalaisia autotarvikkeita ja työkaluja. Varastokoukut ja työkalupitimet täydentävät erinomaisesti niin varaston kuin autotallin säilytysratkaisun, ja niihin voi näppärästi ripustaa tarvikkeita, joita käytetään ahkerasti. Rakenteeltaan vankkoihin koukkuihin voi ripustaa kooltaan suurempiakin tarvikkeita – esimerkiksi rakennustelineet voidaan ripustaa kätevästi roikkumaan kahteen seinälle asennettavaan koukkuun. Kätevät reikälevytelineet ovat loistavia varastoinnin täydentäjiä, sillä niihin voi ripustaa kätevästi useampiakin työkaluja ja pienkoneita.

Toimiva järjestys on tärkeää myös kodin seinien sisäpuolella. Kodin sisätiloissa erilaiset korihyllyt ja korijärjestelmät ovat käteviä säilytyspaikkoja tarvikkeille, joita halutaan säilyttää lämpimässä tai helposti kätten ulottuvilla. Seinään asennettavat hyllynkannattimet puolestaan mahdollistavat hyllyjen asennuksen. Tavaroiden säilytykseen tarkoitetut hyllyt ovat käteviä, sillä niitä voi asentaa korkeammallekin, mikä tuo lisää joustavuutta tarvikkeiden säilytykseen.

Järjestä toimivat säilytysratkaisut kotiin, vajaan, varastoon tai autotalliin. Puuilosta hankit kätevästi monenlaiset ratkaisut, joiden avulla varastointi sujuu muitta mutkitta. Olipa kyseessä varastokoukut, hyllynkannattimet ja hyllytarvikkeet tai muut säilytysratkaisut, tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman säilytysratkaisuja, joilla järjestyksen luominen pääsee käyntiin tehokkaasti. Meiltä hankit tarvitsemasi säilytysratkaisut järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa ostamaan laadukkaat ja toimivat varastointitarpeet joko verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita löytyy 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet