10.10.2018 - Puuilo avaa tavaratalon Helsinkiin

Puuilo avaa alkuvuodesta 2019 uuden tavaratalon Helsinkiin, Itäkeskukseen. Uusi Puuilon tavaratalo sijoittuu Kauppakartanonkadulle, entisen Itäkeskuksen K-Citymarketin tiloihin, kauppakeskus Eastonin viereen. Tiloja remontoidaan parhaillaan Puuilolle sopivaksi. Avauduttuaan tavaratalo kuuluu pinta-alaltaan ketjun suurimpiin yksiköihin. Henkilökunnan rekrytoinnit aloitetaan loppuvuoden aikana.

 

”Puuilo on hakenut pitkään lisää sopivia kauppapaikkoja erityisesti pääkaupunkiseudulta. Nyt meillä on mieluisia uutisia kerrottavana. Avaamme uuden tavaratalon Helsingin Itäkeskukseen, kauppakeskus Eastonin naapuriin. Tavaratalon sijainti on meille erinomainen ja ympäröivät olosuhteet mitä parhaimmat. Myös runsas määrä parkkipaikkoja löytyy suoraan kaupan edestä ja samasta tasosta. Itäkeskuksen tavaratalo on Puuilon toinen tavaratalo pääkaupunkiseudulla. Meillä on ennestään yksi tavaratalo Vantaan Virkamiehessä, joka kuuluu myynniltään ketjun suurimpiin”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Puuilolla on Helsingin Itäkeskuksen tavaratalon avauksen jälkeen yhteensä 24 tavarataloa ympäri Suomen. Puuilo on aiemmin tänä vuonna avannut uudet tavaratalot toukokuussa Tampereelle Turtolaan, elokuussa Järvenpäähän sekä syyskuussa Riihimäelle. Lisäksi aiemmin on tiedotettu uuden tavaratalon avauksesta marraskuussa Rovaniemelle.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Ajankohtaiset tuotteet