13.1.2020 LGT Capital Partners mukaan tukemaan Puuilon kasvua

Adelis Equity Partners (Adelis), Puuilon toimiva johto sekä LGT Capital Partners (LGT CP) ovat sopineet järjestelystä, jossa LGT CP sijoittaa Puuiloon. LGT CP:n mukaantulo laajentaa yrityksen omistuspohjaa ja mahdollistaa Puuilon voimakkaan kasvun jatkumisen.

 

”LGT CP on alallaan erittäin arvostettu toimija ja olemme iloisia saadessamme heidät mukaan tukemaan Puuilon kasvua. Puuilo on kasvanut keskimäärin yli 20 % vuodessa viimeiset viisi vuotta ja kasvun jatkumiselle on olemassa kaikki edellytykset. LGT CP:n mukaantulo kertoo tarjoustavaratalojen vahvasta kasvusta kansainvälisesti ja siitä, että Puuilon konseptin toimivuus ja yrityksen menestys on noteerattu myös Suomen rajojen ulkopuolella”, sanoo Adeliksen partneri Rasmus Molander.

 

”Tämä on tunnustus Puuilon erinomaisuudesta ja se on kaikkiaan hieno uutinen meille. Jatkamme aktiivista laajentumistamme Suomessa uusille paikkakunnille, ja järjestely tuo meille entistä vahvempaa selkänojaa kasvumme jatkumiseksi.”, kommentoi Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

LGT CP on vaihtoehtoisten varallisuudenhoitopalvelujen tarjoaja, jonka hallinnoitavana on yli 60 USD miljardin pääomat. Osapuolet ovat sopineet, että transaktion yksityiskohtia ei julkisteta. Adelis jatkaa Puuilon enemmistöomistajana myös transaktion jälkeen.

 

Lisätietoja

Rasmus Molander, Partner, Adelis Equity Partners, +46 70 823 7433

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo, +358 50 409 7641

 

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 27 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan. Viimeksi päättyneellä tilikaudella (2018-2019) yhtiön henkilöstömäärä oli n. 390 kokoaikaisiksi muutettuna ja liikevaihto n. 136 miljoonaa euroa. Yhtiön omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB ja yhtiön toimiva johto.

Lisätietoja: www.puuilo.fi.

 

Kuvia median käyttöön voi ladata Puuilon kuvapankista.

 

Adelis Equity Partners

Adelis on aktiivinen arvonluonnin kumppani keskisuurissa Pohjoismaisissa yrityksissä. Adelis perustettiin 2013 päämääränään nouseminen johtavaksi Pohjoismaisiin keskisuuriin yrityksiin keskittyväksi pääomasijoitusyhtiöksi. Adelis on perustamisestaan lähtien ollut segmenttinsä aktiivisimpia yhtiöitä 20 sijoituksellaan ja yli 60 lisäyritysostollaan. Adelis hallinnoi kahden rahaston kautta noin 1 miljardin euron pääomaa. Lisätietoa osoitteesta www.adelisequity.com.

Ajankohtaiset tuotteet