Toimitus 0 € yli 100 € tilauksille! Lue lisää

13.3.2019 - Puuilo avaa loppuvuodesta uuden tavaratalon Porvooseen

Puuilo avaa uuden tavaratalon Porvooseen, paloaseman naapuriin Kuninkaanportin kauppa-alueelle. Rakennustyöt alkavat lähiaikoina ja rakennus valmistuu siten, että tavaratalo avataan ennen ensi joulua.   

 

”Puuilon kasvu Suomessa jatkuu vahvana ja laajennamme tavarataloverkostoamme kasvustrategiamme mukaisesti. Viime vuosi oli Puuilolle jälleen menestyksekäs ja kaikki viime vuonna avatut neljä uutta tavarataloa rikkoivat aiempia avausmyyntiennätyksiä. Uskomme vahvasti, että konseptimme ja valikoimamme on toimiva ja sille riittää kysyntää. Porvoo sopii erinomaisesti tavarataloverkostoomme, koska meillä ei ole vielä tällä hetkellä riittävästi tavarataloja Uudellamaalla. Päätökseen vaikutti merkittävästi myös se, että Porvoolla oli tarjota valmis kaavoitettu tontti liikenteellisesti ja kaupallisesti hyvältä paikalta. Puuilon kasvu jatkuu ja etsimme jatkuvasti uusia kauppapaikkoja tulevaisuuden tarpeisiin”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Puuilo on avannut tänä vuonna uuden tavaratalon Helsingin Itäkeskukseen. Puuilo avaa tänä vuonna vielä uudet tavaratalot ainakin Saloon, Kokkolaan ja Porvooseen. Porvoon avaamisen jälkeen ketju käsittää 27 tavarataloa sekä verkkokaupan. 

 

Lisätietoja: Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav