14.6.2018 - Puuilon kasvu jatkuu: uudet tavaratalot Riihimäelle ja Rovaniemelle

Puuilon tavarataloverkosto laajenee jälleen kahdella uudella tavaratalolla, kun yhtiö avaa uudet myymälät Riihimäelle ja Rovaniemelle. Riihimäen tavaratalo avataan syyskuussa Merkoksenkadulle K-Citymarketin viereen. Henkilökunnan rekrytoinnit Riihimäen myymälään on jo aloitettu. Rovaniemen tavaratalo avataan Teollisuustielle loppusyksyn 2018 aikana. Henkilökunnan rekrytoinnit Rovaniemen uuteen myymälään alkavat alkusyksystä.

 

Puuilolla on Riihimäen ja Rovaniemen avauksien jälkeen yhteensä 23 tavarataloa ympäri Suomen.

 

”Jatkamme voimakasta laajentumistamme ja tavoitteenamme on olla koko valtakunnan kattava kauppaketju. Aiemmin kerrotun mukaisesti, tavoitteemme on ollut tuplata parin vuoden takainen myymälämäärämme ja nyt julkistetut Riihimäki ja Rovaniemi ovat osa tätä kasvusuunnitelmaa. Molemmat nyt julkistetut myymälät täydentävät erinomaisesti tavarataloverkostomme ja sijoittuvat Suomen kasvukeskuksiin. Alkanut vuosi on käynnistynyt erinomaisesti koko ketjussa ja yhtiön myynti on jatkanut kasvuaan myös vertailukelpoisesti. Kannattavuutemme on pysynyt erinomaisena huolimatta nopeasta kasvusta ja investoinneista. Tästä haluan kiittää asiakkaitamme ja erinomaista henkilökuntaamme”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Puuilo on tänä vuonna avannut toukokuussa uuden tavaratalon Tampereelle Turtolaan. Lisäksi yhtiö on aiemmin tiedottanut avaavansa uuden myymälän Järvenpäähän loppukesästä 2018, sekä nyt kerrotut Riihimäen ja Rovaniemen myymälät.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Ajankohtaiset tuotteet