14.9.2021 Puuilon myymäläverkosto kasvaa – Uudet myymälät Lietoon ja Sastamalaan

Puuilo laajentaa myymäläverkostoaan Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla avaamalla kaksi uutta myymälää. Liedon ja Sastamalan myymälät avataan arviolta vuoden 2022 loppuun mennessä.

Puuilo avaa uudet myymälät Sastamalaan ja Lietoon. Liedon myymälä avataan näkyvälle paikalle Turun kehätien varteen Avantin alueelle ja Sastamalan myymälä keskustassa sijaitsevaan nykyisen S-marketin kiinteistöön. Myymälät arvioidaan avattavan vuoden 2022 loppuun mennessä ja ne tulevat tarjoamaan työpaikan yhteensä yli 30 hengelle.

Varsinais-Suomessa Puuilo palvelee tällä hetkellä Raisiossa, Kaarinassa ja Salossa. Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela näkee Turun markkina-alueella edelleen tilaa kasvulle.

"Turussa ja sen ympäryskunnissa on Puuilon kaltaiselle toimijalle vahvaa kysyntää. Liedon myymälä tulee olemaan kolmas myymälämme alueella. Päätös myymälän avaamisesta oli helppo, kun löysimme meille loistavan kauppapaikan.”

Sastamalaa Saarela pitää sijaintinsa puolesta hyvänä lisänä Puuilon myymäläverkostoon.

”Sastamala sopii erinomaisesti laajentumisohjelmaamme ja valikoimamme vastaa erittäin hyvin alueen kysyntään. Sastamala on vahva keskuspaikkakunta ja sieltä on suhteellisen paljon matkaa lähimpiin Puuilon myymälöihin. Löysimme valmiin ja sopivan kokoisen liiketilan hyvältä paikalta.”

Puuilolla on tällä hetkellä yhteensä 33 myymälää eri puolilla Suomea. Nykyinen myymäläverkosto on nuori, ja yli puolet myymälöistä on avattu vuosien 2016–2021 aikana. Saarelan mukaan uudet myymäläprojektit kulkevat linjassa yhtiön strategisten tavoitteiden kanssa, ja Puuilon tehokas ja standardoitu myymälänavaamisprosessi mahdollistaa usean myymälän avaamisen vuosittain. Viime vuosina Puuilo on avannut vuosittain keskimäärin 3–4 uutta myymälää, mikä on tavoitteena myös tulevina vuosina.

Lisätietoja: Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oyj, +358 50 409 7641