15.5.2018 - Puuilolta vahvat kasvuluvut, liikevaihto kasvoi lähes 30 %

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuun 2018 lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa ja se kasvoi 28 % edelliseen tilikauteen verrattuna. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat vahva vertailukelpoisen myynnin kehittyminen, verkkokaupan myynnin kasvu ja uusien myymälöiden avaukset. Yhtiö avasi päättyneen tilikauden aikana kolme uutta myymälää: Kaarinaan, Lempäälään ja Raaheen. Tilikauden päättyessä yhtiöllä oli yhteensä 19 myymälää ympäri Suomea. Puuilon kannattavuus pysyi erinomaisella tasolla, konsernin käyttökate oli yli 15 % liikevaihdosta.

 

”Päättynyt tilikausi oli Puuilolta erittäin vahva suoritus. Liikevaihdon vuotuinen kasvu oli suurin koko yhtiön historiassa. Liikevaihto kasvoi kaikissa ketjun myymälöissä sekä verkkokaupassa. Yhtiön kannattavuus oli erinomainen, mikä johtuu pitkälti kustannustehokkaasta tavastamme toimia ja erinomaisesti skaalautuvasta ketjukonseptistamme. Toteutimme määrätietoisesti suunnitelman mukaista kasvustrategiaamme ja avasimme päättyneellä tilikaudella kolme uuttaa myymälää. Haluan kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme sekä yhtiön henkilökuntaa erinomaisesta työstä ja hienosti sujuneesta vuodesta. Jatkamme tulevana vuonna kasvustrategiamme toteuttamista ja avaamme useita uusia myymälöitä Suomessa. Alkuvuoden 2018 aikana olemme edelleen kasvaneet vahvasti”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Kuluvan vuoden aikana Puuilo on remontoinut Vantaan myymälän sekä avannut 9.5.2018 Tampereelle Turtolan liikekeskukseen uuden myymälän entisen Kodin1:n tiloihin. Loppukesästä 2018 Puuilo avaa uuden myymälän Järvenpäähän Boogien alueelle Lidlin uuden logistiikkakeskuksen viereen. Muista tulevista avauksista yhtiö tiedottaa myöhemmin erikseen.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, +358 50 409 7641

Ville Ranta, talous- ja henkilöstöjohtaja, +358 40 555 4995

 

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 20 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan. Viimeksi päättyneellä tilikaudella (2017-2018) yhtiön henkilöstömäärä oli n. 340 kokoaikaisiksi muutettuna ja liikevaihto n. 115 miljoonaa euroa. Yhtiön omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB ja yhtiön toimiva johto. Lisätietoja: www.puuilo.fi.

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet