Toimitus 0 € yli 100 € tilauksille! Lue lisää

15.7.2019 Lahden Puuilo muuttaa uusiin tiloihin

Lahden Puuilo muuttaa uusiin tilohin Lahden Renkomäkeen, minne rakennetaan Puuilolle uudet liiketilat. Uusi tavaratalo avataan arviolta ensi keväänä, ennen kesäkautta. ”Puuilo kasvaa voimakkaasti ja avaamme useita myymälöitä joka vuosi. Laaja myymäläverkostomme vaatii myös huoltoa ja päivittämistä ja Lahdessa olemme päättäneet muuttaa uusiin tiloihin ja paremmalle sijainnille.

 

Uusi Puuilo rakennetaan Renkomäen kauppa-alueelle Myyntimiehenkadulle erittäin hyvälle paikalle, minne on helppo tulla.” kommentoi toimitusjohtaja Juha Saarela ”Tämä on asiakkaillemme oikein hyvä muutos. Teemme uuden selkeän myymälän, missä on väljempää ja valoisampaa ja tavarat löytyvät helpommin” sanoo Lahden Puuilon myymäläpäällikkö Timo Honkanen ”Puuilon kasvu Suomessa jatkuu vahvana. Meillä on tämän vuoden loppuun mennessä 27 myymälää ja ensi vuoden kalenteri laajentumisen osalta on jo täynnä. Laajentumisuutisia on edelleen tulossa. Tämän vuoden alkupuoliskolla kasvumme on ollut edelleen nopeaa kaikissa ketjun tavarataloissa ja verkkokaupassa.”, jatkaa Juha Saarela.

 

Puuilo avasi alkuvuodesta uudet tavaratalot Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan. Tälle vuotta avataan vielä tavaratalo Porvooseen. Porvoon tavaratalon avaamisen jälkeen Puuilo -ketju käsittää yhteensä 27 tavarataloa sekä verkkokaupan.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav