Toimitus 0 € yli 100 € tilauksille! Lue lisää

15.7.2019 Puuilo avaa uuden tavaratalon Seinäjoelle

Puuilo- tavarataloketju laajenee ja avaa uuden tavaratalon Seinäjoelle ensi vuoden keväällä. Uusi tavaratalo rakennetaan Teollisuustielle Lidl:n ja Minimanin viereen. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet vanhan rakennuksen purkutöillä.

 

”Kasvustrategiamme mukaisesti Puuilo kasvaa avaamalla tavarataloja potentiaalisille kauppa- alueille. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella Puuilolla ei ole myymälöitä, joten meille on ollut selvää, että avaamme tavaratalon Seinäjoelle, heti kun löydämme sopivan tontin tai käyttöömme soveltuvan liiketilan. Seinäjoki on virkeä ja yritteliäs maakunnan keskuskaupunki ja löysimme loistavan paikan. Seinäjokea lähin Puuilo on Kokkolassa, mikä avattiin toukokuussa”, sanoo toimitusjohtaja Juha Saarela. 

 

”Meillä on tämän vuoden loppuun mennessä 27 myymälää ja ensi vuoden kalenteri laajentumisen osalta on jo täynnä. Uusista laajentumisista uutisoimme myös jatkossa. Tämän vuoden alkupuoliskolla kasvumme on ollut vahvaa kaikissa ketjun tavarataloissa ja verkkokaupassa.”, jatkaa Juha Saarela.

 

Puuilo avasi alkuvuodesta uudet tavaratalot Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan. Loppuvuonna 2019 avataan vielä tavaratalo Porvooseen.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav