16.4.2020 Pesäpalloliitto ja Puuilo yhteistyöhön

Suomen Pesäpalloliitto ja tavarataloketju Puuilo Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Puuilo on vuonna 1982 perustettu tee se itse -ihmisen tavaratalo, joka menestyy nykyisin voimakkaasti kasvavana vähittäiskaupan toimijana.

 Yhteistyön näkyvin elementti yleisölle on Puuilon nimeä kantava Superpesiksen kultakypärä, joka kuuluu joukkueensa parhaana edellisessä ottelussa palkitulle pelaajalle.

 – On erinomaista, että vahvan menestystarinan rakentanut Puuilo on nyt pesäpalloliikkeen yhteistyökumppani. Pesäpallo tuottaa elämyksiä ja Puuilon monipuolinen konsepti rikastuttaa arkeamme. Meitä yhdistää ilon tuottaminen suomalaisille. Uskon, että tästä yhteistyöstä löydämme valtavasti iloa ja hyötyä molemmille aloillaan vahvoille toimijoille, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta sanoo.

 – Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua myös näinä haasteellisina ja poikkeuksellisina aikoina. Pesäpallo on vahvasti suomalainen ja perinteikäs kansallispelimme, joka sopii Puuilon brändiin mainiosti. Puuilolla on verkkokauppa ja liki 30 myymälää valtakunnallisesti, samoin Superpesistä pelataan kattavasti joka puolella Suomea. Uskomme yhteistyön vahvistavan Puuilo-brändin valtakunnallista tunnettuutta ja tavoittavuutta entisestään, Puuilon markkinointijohtaja Lauri Tuomaala toteaa.

Lisätietoa: Petri Pitkäranta, Suomen Pesäpalloliitto, toiminnanjohtaja, 044 780 0600

Lauri Tuomaala, Puuilo Oy, markkinointijohtaja, 040 416 3308 

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä lähes 30 myymälää ympäri Suomen sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse-asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan. Lue lisätietoa Puuilosta täältä.

 Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo liki 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten osalta yleisömäärävertailun kolmonen. Superpesisottelut ovat vastuullisesti järjestettyjä ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa viihtyy koko perhe. Pesäpallolla on yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten leireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain. Lue lisätietoa Superpesis.fi ja Pesis.fi -sivuilta.

Ajankohtaiset tuotteet