Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille! Ehtoja sovelletaan.

16.4.2020 Puuilo jatkaa laajentumista ja avaa tavaratalon Mikkeliin

Puuilo avaa tavaratalon Mikkelin Karikkoon. Uusi tavaratalo avataan samaan kiinteistöön, jossa toimii jo ennestään Karikon LIDL. Uusi Mikkelin Puuilo avautuu arviolta ennen joulua.

”Näinä poikkeuksellisina aikoina on mukava kertoa myös kasvusuunnitelmista. Käsillämme oleva kriisi on ennennäkemätön mutta ohimenevä ja suuntaamme katseemme jo tulevaisuuteen. Avaamme loppuvuodesta uuden tavaratalon Mikkeliin, jota olemme suunnitelleet jo pitkään. Mikkelin markkina-alue ympäristöineen on kaikilta osin meille sopiva, eikä meillä ole ennestään yhtään yksikköä Etelä-Savon maakunnassa. Olemme saaneet paljon asiakaspalautetta, jossa myymälää Mikkeliin on jopa toivottu. Asiakastoiveet ja sopivan kauppapaikan löytyminen Mikkelistä tekivät ratkaisun meille helpoksi, tervetuloa ostoksille loppuvuodesta!”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

”Kauppakonseptillemme on markkinassa vahvaa kysyntää ja valtakunnallinen tunnettuutemme on selvästi kasvanut. COVID-19 -kriisistä huolimatta, alkuvuoden myyntimme on kasvanut vahvasti kaikissa ketjumme 29 tavaratalossa ja verkkokaupassamme. Avasimme viime vuonna neljä uutta myymälää, joiden avaukset onnistuivat erinomaisesti. Mikkelin Puuilo tulee tällä tietoa olemaan järjestyksessään ketjun 30. tavaratalo. Etsimme aktiivisesti myös muita laajentumiskohteita pääkaupunkiseudulta sekä muualta Suomesta. Suunnittelemme lähivuosina ainakin kymmenen uuden tavaratalon avaamista Suomessa”, jatkaa toimitusjohtaja Saarela.

Puuilo avasi uuden myymälän helmikuussa Kotkaan. Maaliskuun lopussa yhtiö avasi uuden myymälän Seinäjoelle sekä avaa loppuvuonna uuden myymälän Mikkeliin. Lisäksi Puuilo uudelleensijoittaa olemassa olevat myymälät Lahdessa ja Oulussa rakenteilla oleviin uusiin myymälätiloihin.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo lähes 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!