Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille! Ehtoja sovelletaan.

17.10.2017 - Puuilo ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppaniksi

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto sopivat pääyhteistyökumppanuudesta kilpailukaudelle 2017-2018

 

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä tavarataloketju Puuilo nousee uutena tukijana yhdeksi liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Sopimus yhteistyöstä kattaa kauden 2017-2018, ja sisältää option kaudesta 2018-2019.

 

”On ilo käynnistää yhteistyökumppanuus Puuilon kanssa tulevalle kaudelle. Suomalaiset ovat urheilukansaa. Seuratuimpien urheilulajien joukkoon kuuluvan ampumahiihdon ja valtakunnallisen tavarataloketjun yhteistyöstä on helppo löytää synergiaa tukemaan toistensa kasvua ja menestystä. Uskomme tässä olevan alun pitkäjänteiseen kumppanuuteen”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Antti Afflekt.

 

Vahvassa kasvussa oleva Puuilo toimii valtakunnallisesti 19 myymälän ja verkkokaupan voimin. Puuilon vahvuuksiin kuuluvat kilpailukykyiset hinnat sekä erittäin laaja tuotevalikoima niin kotiin, puutarhaan, autotalliin kuin lemmikkien hoitoon.

 

”Haluamme olla tukemassa suomalaista talviurheilua omalla panoksellamme. Uskomme yhteistyön tuovan yrityksellemme positiivista näkyvyyttä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ampumahiihto on Suomessa koko kansan laajasti seuraama urheilulaji ja uskomme, että tällä tavoin pystymme parantamaan Puuilo brändin tunnettavuutta suomalaisten keskuudessa. Puuilon visio on laajentua useisiin uusiin kaupunkeihin Suomessa sekä myös ulkomaille. Tämä yhteistyö tukee tätä tavoitettamme erinomaisesti”, sanoo Puuilon markkinointijohtaja Lauri Tuomaala.

 

Lisätietoja: 

 

Ampumahiihtoliitto

Puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki: 0500 363 126

toiminnanjohtaja Antti Afflekt: 046 878 2200

 

Puuilo Oy

Markkinointijohtaja Lauri Tuomaala: 040 416 3308

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo lähes 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!