Puuilo investoi kasvuun uudistamalla toiminnanohjaustaan

Puuilo uudistaa liiketoimintansa ydinjärjestelmän IT-palveluyhtiö CGI:n kanssa. ERP-järjestelmän uudistaminen on investointi, jolla kauppaketju turvaa järjestelmiensä skaalautumisen myymäläketjun kasvuun ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

”Olemme kasvaneet viime vuosina erittäin voimakkaasti, ja sama tahti jatkuu. Suunnittelemme uusien myymälöiden avaamista myös tulevaisuudessa ja panostamme jatkuvasti myös digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen. Jotta kasvu ei kompastu taustatoimintoihin, meidän on uudistettava ydinjärjestelmämme. Strategisesti näin merkittävään työhön valitsimme kumppanin, joka on tunnettu kaupan alan ERPien parhaana osaajana”, kertoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

”Olemmekin perinpohjaisen valmistelutyön ja kilpailutuksen tuloksena valinneet meille parhaiten soveltuvan teknologian ja kumppanin”, lisää Puuilon tietohallintojohtaja Juha Parviainen.

Sopimuksen myötä CGI toimittaa Puuilolle LS Retail -toiminnanohjausjärjestelmän, joka viime vuosien aikana on kasvanut yhdeksi kaupan alan suosituimmista ratkaisuista.

Puuilolla on tällä hetkellä 30 myymälää eri puolilla Suomea. Yrityksen liikevaihto on viime vuosien aikana kasvanut yli 170 miljoonaan euroon.

”Puuilon IT-kumppanina otamme huolehtiaksemme siitä, että toiminnanohjaus toimii luotettavasti ja laadukkaasti siitä riippumatta, miten monta myymälää ja millaisella aikataululla ketju haluaa niitä avata. ERP-järjestelmän pystyttämisen ja ylläpidon lisäksi huolehdimme kassajärjestelmien sekä verkkokaupan integroinnista niin, että kokonaisuus tuottaa Puuilon asiakkaille positiivisen asiakaskokemuksen”, kertoo CGI:n Retail-liiketoiminnasta vastaava johtaja Kari Martelius.

Lisätiedot:

Juha Saarela

Toimitusjohtaja, Puuilo Oy

+358 50409 7641

juha.saarela@puuilo.fi

 

Juha Parviainen

Tietohallintojohtaja, Puuilo Oy

+358421 0786

juha.parviainen@puuilo.fi