21.1.2019 - Puuilo avaa keväällä 25. tavaratalon Saloon

Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin. Remonttityöt alkavat lähiaikoina ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta jo huhtikuussa.

 

”Puuilon kasvu Suomessa jatkuu vahvana ja laajennamme verkostoamme kasvustrategiamme mukaisesti. Uskomme konseptimme ja valikoimamme olevan toimiva. Viime vuosi oli meille kaupallisesti erinomainen ja kaikki viime vuonna avatut neljä uutta tavarataloa rikkoivat aiempia ketjun avausmyyntiennätyksiä. Salo sopii kartalla erinomaisesti verkostoomme ja näkemyksemme mukaan täydentää hyvin Salon kauppatarjontaa. Salo ja tulevan myymälämme sijainti muodostaa meille sopivan liiketoimintaympäristön. Avaamisen aikataulu on todella tiukka ja rekrytoimme jo täyttä vauhtia henkilökuntaa Salon uuteen myymälään. Puuilon kasvu jatkuu ja etsimme jatkuvasti uusia kauppapaikkoja laajentuaksemme”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Puuilo avaa tänä vuonna uudet tavaratalot ainakin Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan. Kokkolan tavaratalon avaamisen jälkeen Puuilo-ketju käsittää yhteensä 26 tavarataloa sekä verkkokaupan.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Ajankohtaiset tuotteet