25.8.2016 - Vahvasti kasvava Puuilo vahvistaa tiimiään: Ville Ranta nimitetty talousjohtajaksi

KTM Ville Ranta (39) on nimitetty Puuilo Oy:n talousjohtajaksi 15.8.2016 alkaen. Puuilon talousjohtajana aloittavalla Ville Rannalla on laaja kokemus vaativista taloushallinnon esimiestehtävistä. Hän siirtyy Puuiloon Kesko-konsernista, jossa hän on toiminut mm. Corporate Business Controllerina. 

 

”Puuilon kasvu jatkuu vahvana. Yhtiön liikevaihto kasvoi tammikuun lopussa 2016 päättyneellä tilikaudella yli 20 % ja kasvuvauhti on jatkunut tänä vuonna suunnitelman mukaisena, myös vertailukelpoisesti tarkasteltuna. Olen iloinen saadessamme Villen joukkoomme tukemaan Puuilon kasvua ja vahvistamaan erityisesti taloushallinnon osaamista ja raportointia mutta myös viemään yhtiön kasvustrategiaa eteenpäin. Olemme avanneet tänä vuonna uuden tavaratalon Ouluun, uudistetun tavaratalon Kuopioon ja loppuvuonna avaamme vielä täysin uuden Puuilo -tavaratalon Kouvolaan. Kouvolan avauduttua, Puuilolla on Suomessa yhteensä 17 tavarataloa. Suunnitelmissamme on tuplata tavaratalojen määrä seuraavan viiden vuoden aikana. Suomessa on vielä paljon kaupunkeja ja alueita, joissa haluamme toimia”, toteaa toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

 

”Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan kehittämään menestyvää kaupan alan yhtiötä uudessa tehtävässäni. Puuilo on erittäin mielenkiintoinen, hyvässä kasvuvaiheessa oleva yhtiö ja uskon Puuilon ainutlaatuisen konseptin ja markkina-aseman mahdollistavan vahvan kasvun myös tulevaisuudessa”, sanoo Ville Ranta.

 

Lisätietoja:

Markku Tuomaala, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 40 540 56 70

Ville Ranta, talousjohtaja, Puuilo Oy, +358 40 555 49 95

Ajankohtaiset tuotteet