Maksa verkossa ja nouda myymälästä hintaan 0 €. Lue lisää

28.12.2020 Puuilo jatkaa vauhdikasta kasvuaan – avaa tavaratalon Imatralle

Puuilo avaa tavaratalon Imatralle ensi keväänä Imatran Prismaa vastapäätä sijaitsevaan kiinteistöön. Imatran Puuilo tulee olemaan jo kolmas avattava tavaratalo neljän kuukauden sisällä. Ketju avasi marraskuussa 2020 tavaratalon Mikkeliin ja helmikuussa 2021 vietetään avajaisia Vaasassa.

”Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta kasvumme on jatkunut erittäin vahvana ja konseptillemme on markkinassa kysyntää. Imatra on meille markkina-alueena mielenkiintoinen. Se on sopiva sekä kooltaan, että sijainniltaan muihin tavarataloihimme nähden. Teimme päätöksen myymälän avaamisesta nopeasti, koska kysyntä jatkuu vahvana ja löysimme hyvän liikepaikan,” toteaa Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Saarelan mukaan Puuilon kasvu jatkuu suunnitellusti myös lähivuosien aikana. ”Jatkamme kasvustrategiamme toteuttamista ja ensi vuonna avaamme Imatran lisäksi myymälän keväällä Raumalle, sekä loppukesästä Espoon Laajalahteen. Edellä mainittujen kohteiden lisäksi avaamme vielä mahdollisesti yhden uuden myymälän ensi vuoden lopussa. Tällöin Puuilolla olisi jo 35 tavarataloa Suomessa. Tavoitteena meillä on laajentaa myymäläverkostoa edelleenkin lähivuosina, joten tarvitsemme uusia liikepaikkoja.”

”Olemme iloisia, kun saamme kiinteistöömme taas uuden vuokralaisen. Kun tämän kokoluokan kauppaketjuavaa myymälänsä Imatralle niin työpaikkojakin syntyy samalla, tämä on hieno juttu”, sanoo kiinteistön omistaja Teemu Yrjönen. ”Nimesimme rakennuksen Imatran Tähdeksi, emmekä tehneet sitä turhaan, kiinteistössä on keväällä 2021 useampi toimialansa ykkösbrändi saman katon alla: Puuilo, Menoauto, Konnichiwa Sushi, Saimaan Virta ja Varastointi Hyypiä kattavat vuokrattavista neliöistä noin 90 %.”

Rakennukseen on investoitu viimeisen vuoden aikana merkittävästi. Niin julkisivua, kattoa kuin kiinteistötekniikkaa on uusittu. Seuraavaksi rakennetaan Puuilon tarvitsemat myymäläratkaisut.

”Tämä on luonnollinen jatkumo asioille silloin, kun erinomaisella kaupallisella sijainnilla olevaan rakennukseen investoidaan saneerauksiin merkittävästi ja ote liiketoimintaedellytyksiä luovaan kiinteistökehittämiseen on aktiivinen – tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, menestystä kaikille vuoteen 2021”, toivottaa Yrjönen

Kulunut vuosi on ollut Puuilolle menestyksekäs ja kasvuvauhti on ollut edellisvuosien tapaan nopeaa. Poikkeuksellinen vuosi on vaatinut koko organisaatiolta venymistä ja joustoa. ”Haluan erityisesti kiittää henkilökuntaamme erinomaisesta työpanoksesta kuluneen vuoden aikana. Lisäksi haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja toivottaa hyvää uutta vuotta!", jatkaa Saarela.

Lisätietoja: Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, 050 409 7641

Teemu Yrjönen, Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy, 0400 696 136

Toggle Nav