28.4.2017 - Juha Saarela nimetty Puuilon toimitusjohtajaksi

Juha Saarela (43) on nimitetty Puuilo konsernin toimitusjohtajaksi. Saarelalla on pitkä kokemus vähittäiskaupan johtotehtävistä. Hän on viimeksi toiminut tavarataloketju J. Kärkkäisen ostojohtajana sekä aiemmin samassa yhtiössä varatoimitusjohtajana. Ennen siirtymistään J. Kärkkäiselle, Saarela toimi muun muassa aluejohtajana Maskun Kalustetalossa sekä tavaratalonjohtajana K-citymarketissa.

 

Juha Saarela aloittaa tehtävässään 1.8.2017. Puuilon nykyinen toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Markku Tuomaala jatkaa yhtiön aktiivisena hallituksen jäsenenä ja merkittävänä omistajana.

 

”Toivotan Juhan lämpimästi tervetulleeksi taloon. Juhalla on pitkä ja vakuuttava kokemus vähittäiskaupan alalta. Puuilo tarvitsee voimakkaan kasvun jatkuessa uudenlaista näkemystä ja kokemusta taloon ja Juha on oikea mies tuomaan sitä meille. Koen, että yli 30 vuoden Puuilon toimitusjohtajuuden jälkeen on aika antaa tilaa nuoremmille osaajille ja keskittyä jatkossa johtamaan yritystä hallituksesta käsin”, sanoo Markku Tuomaala ja jatkaa ”alkaneen vuoden myynninkehitys on ollut erinomaista. Parin ensimmäisen kuukauden jälkeen kasvuprosentit ovat rikkoneet ennätyksiä - myös vertailukelpoisesti. Avasimme maaliskuussa kaksi uutta tavarataloa, Kaarinaan ja Lempäälään. Tavarataloja on nyt yhteensä 18 ympäri Suomen ja työntekijöitä n. 350.”.

 

”Olen erittäin innoissani päästessäni luotsaamaan uudessa tehtävässäni suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaa, Puuiloa. Puuilo on erittäin vahvassa kasvussa oleva hyvin kannattava tavarataloketju. Koen, että pystyn vahvan vähittäiskaupan kokemukseni kautta tuomaan Puuilon liiketoimintaan rutkasti lisäarvoa ja nostamaan yhtiön liikevaihdon yhä uusille miljoonaluvuille”, sanoo Juha Saarela.

 

Puuilon johtoryhmän muodostavat 1.8.2017 alkaen: toimitusjohtaja Juha Saarela, markkinointijohtaja Lauri Tuomaala, tuontijohtaja Heikki Tuomaala, kotimaan ostojohtaja Hannu Tuomaala, tietohallintojohtaja Ville Heljälä sekä talous- ja henkilöstöjohtaja Ville Ranta.

 

Lisätietoja:

 

Markku Tuomaala, toimitusjohtaja (31.7.2017 asti), +358 40 540 56 70

Juha Saarela, toimitusjohtaja (1.8.2017 alk.), +358 50 409 76 41

Timo Mänty, hallituksen puheenjohtaja, +358 400 712 836

Ajankohtaiset tuotteet