3.2.2016 - Vahvasti kasvava Puuilo vahvistaa tiimiään: hallituksen puheenjohtajaksi Timo Mänty

Timo Mänty on nimitetty Puuilon hallituksen puheenjohtajaksi 1.2.2016 alkaen. Yhtiö kasvoi jälleen yli 20% 31.1.2016 loppuneena tilikautena

 

Puuilon hallituksen puheenjohtajana aloittava Timo Mänty toimii tällä hetkellä Onnisen toimitusjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Rautakirjan ja Finnkinon toimitusjohtajana sekä Revenion hallituksen puheenjohtajana.

 

”Uskomme vahvasti Puuilon konseptiin eli laajaan, tee-se-itse-miehille ja –naisille suunnattuun, aina edulliseen valikoimaan. Tulemme jatkossakin panostamaan vahvasti yrityksen kasvuun. Timolla on vankka osaaminen kaupan alalta ja hänen kokemus tulee olemaan suureksi avuksi kehittäessämme Puuilon liiketoimintaa”, kertoo Adelis Equity Partnersin Rasmus Molander.

 

”Puuilon kasvu jatkuu ja Timo on tärkeä vahvistus meille. Avaamme maaliskuussa toisen kaupan Ouluun, toukokuussa avaamme uudistetun kaupan Kuopiossa ja syksyllä on tarkoitus avata vielä yksi kauppa Etelä-Suomeen. Puuilon houkuttelevuudesta työnantajana kertoo se, että olemme saanet yli 1,000 työhakemusta Ouluun avattavaan toiseen kauppaan. Osaava myymälähenkilökunta onkin erittäin tärkeä osa strategiaamme”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

 

”Olen innoissani päästessäni mukaan kehittämään Puuiloa uudessa tehtävässäni. Puuilo on erittäin mielenkiintoinen yhtiö ja uskon Puuilon ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja markkina-aseman mahdollistavan vahvan kasvun myös tulevaisuudessa. Tavoite on tuoda Puuilo kaikkien suomalaisten ulottuviin”, kertoo Puuilon uusi hallituksen puheenjohtaja Timo Mänty.

 

Lisätietoja:

 

Rasmus Molander, Adelis Equity Partners, +46 70 823 7433

 

Markku Tuomaala, toimitusjohtaja, Puuilo, +358 40 540 56 70

Ajankohtaiset tuotteet