4.11.2019 Puuilo rakentaa uuden tavaratalon Oulun Ruskoon

”Laajennamme määrätietoisesti myymäläverkostoamme Suomessa, mutta samaan aikaan päivitämme nykyistä kauppapaikkaverkostoamme. Oulun Ruskon tavaratalo on yksi meidän vanhimmista yksiköistämme, ja se on ollut jo pitkään meille epäkäytännöllinen ja liian pieni. Parkkipaikkoja asiakkaille on ollut liian vähän ja henkilöstömme työskentelyolosuhteet eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Nyt laitamme nämä asiat uuden tavaratalon avulla kerralla kuntoon”, kommentoi toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

”Tämä on asiakkaillemme ja henkilökunnallemme oikein hyvä muutos. Uuden tavaratalon pihalle tulee runsaasti parkkipaikkoja ja sisälle huomattavasti väljemmät sekä valoisammat tilat. Myytävät tavarat mahtuvat jatkossa paremmin esille ja tavarataloon tulee selkeyttä. Henkilökuntamme työskentelyolosuhteet paranevat huomattavasti uusien tilojen ansiosta. Asiakkaan näkökulmasta meillä asiointi on jatkossa selvästi mukavampaa ja helpompaa”, sanoo Puuilo Oulu Ruskon myymäläpäällikkö Aleksi Mainio.

 

Puuilo avasi alkuvuodesta 2019 uudet tavaratalot Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan, sekä avaa vielä tänä vuonna marraskuussa tavaratalon Porvooseen. Vuodelle 2020 yhtiö on jo aiemmin tiedottanut uusista tavarataloista Kotkaan ja Seinäjoelle. Lisäksi yhtiö rakentaa vuoden 2020 aikana uuden tavaratalon Lahteen, jossa vanha Lahden myymälä uudelleen sijoitetaan Renkomäen alueelle.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Ajankohtaiset tuotteet