5.2.2018 - Puuilo laajenee ja avaa uudet tavaratalot Tampereelle ja Järvenpäähän

Puuilo avaa keväällä 2018 uuden tavaratalon Tampereelle Turtolan liikekeskukseen, Martinpojankadulle. Henkilökunnan rekrytoinnit Tampereelle aloitetaan alkukevään aikana. Puuilolla on Tampereen alueella ennestään yksi myymälä Lielahdessa.

 

Kesällä 2018 Puuilo avaa uuden tavaratalon Järvenpäähän. Järvenpään tavaratalo sijoittuu Boogien alueelle Riffikadulle ja henkilökunnan rekrytoinnit aloitetaan alkukesän 2018 aikana.

 

Puuilolla on tämän jälkeen yhteensä 21 tavarataloa ympäri Suomen.

 

”Laajennamme tavarataloverkostoamme kasvustrategiamme mukaisesti uusille paikkakunnille Suomessa. Nyt avattavat uudet tavaratalot täydentävät erinomaisesti nykyistä verkostoamme. Tampereella meillä on ennestään yksi myymälä Lielahdessa ja siellä kauppa on käynyt hyvin. Tampereen markkinan kokoon nähden tarvitsemme toisen myymälän kaupungin toiselle puolelle. Teemme Turtolassa kevään aikana muutostöitä ja tavaratalon avajaiset ovat tulossa vielä ennen kesää. Järvenpään tavaratalo puolestaan sijoittuu uuteen rakennukseen, jonka rakennustyöt ovat jo käynnistyneet. Järvenpään tavaratalo sijaitsee aivan moottoritien kupeessa, missä se tulee palvelemaan lähialueen kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Haemme uusia kauppapaikkoja Suomessa ja laajentumisuutisia on tulossa lisää”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

 

Puuilo avasi vuonna 2017 uudet tavaratalot Kaarinaan, Lempäälään ja Raaheen.

 

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 50 409 7641

Ajankohtaiset tuotteet