Toimitus 0 € yli 100 € tilauksille! Lue lisää

8.9.2020 Uusia nimityksiä Puuilon johtoon – Sirkkaliisa Kulmala nimitetty henkilöstöjohtajaksi ja Juha Parviainen tietohallintojohtajaksi

Uusia nimityksiä Puuilon johtoon – Sirkkaliisa Kulmala nimitetty henkilöstöjohtajaksi ja Juha Parviainen tietohallintojohtajaksi

Sirkkaliisa Kulmala on nimitetty Puuilon henkilöstöjohtajaksi 17.8.2020 alkaen. Kulmalalla on pitkä kokemus vähittäiskaupasta sekä HR-johdon tehtävistä. Ennen siirtymistä Puuiloon Kulmala on toiminut HR-johdon positiossa mm. SOK:lla, Suomen Lähikaupassa, Keskolla sekä Valiolla ja viimeisimpänä henkilöstöjohtajan tehtävässä Silmäasemalla.

Juha Parviainen on nimitetty Puuilon tietohallintojohtajaksi 7.9.2020 alkaen. Parviainen on aiemmin toiminut IT-johdon tehtävissä mm. Keskolla ja viimeiset kaksi vuotta hän toimi Elite Alfred Bergin tietohallintojohtajana.

”Puuilon nopean kasvun myötä henkilöstö- kuin myös tietohallintopuolen osaamisen merkitys on korostunut. Työntekijöiden hyvinvointi, yrityksen sisäisten HR-prosessien toimivuus sekä yrityksen strategian kanssa linjassa kulkeva tietohallintostrategia ovat merkittävässä asemassa yrityksemme menestymisen kannalta. Hienoa, että saimme Lissun ja Juhan mukaan.” toteaa Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Toivotamme Lissun ja Juhan tervetulleeksi Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav