Berglund postilaatikko / pakettilaatikko MP4000 musta

329,00 € / kpl
Saatavilla verkkokaupasta
kpl
Paketti- ja viikkopostilaatikko, jossa on kaksi postin sisäänkäyntiä ja vankka rakenne.
Lue lisää »
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 1-2 viikkoa
Tuotenro:
10153468
EAN:
7391267106721
  • Toimitusmyyntituote: tilaa helposti verkosta, tuote toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta antamaasi toimitusosoitteeseen.
  • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika-arvio on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
  • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Saatavilla vain verkkokaupasta!

Paketti- ja viikkopostilaatikko, jossa on kaksi postin sisäänkäyntiä ja erittäin suuri kapasiteetti. Vankka rakenne, joka on valmistettu Berglundin korkeimmasta laatutasosta, QualitySteel10™:sta.

Täydellinen skandinaavisiin sääolosuhteisiin. 10 vuoden ruostumattomuustakuu. Sisäänrakennettu ASSA-lukko ja vahvistettu ovi takaavat korkeimman turvaluokan. Paketti- ja viikkopostilaatikossa on erittäin suuri kapasiteetti ja irrotettava sisälevyn taso.

Tilavuus on 82 litraa. Postilaatikko valmistetaan Berglundin korkeimmasta laatutasosta, QualitySteel10™:sta, joka on alumiinisinkittyä-pinnoitettua teräslevyä, joka pulverimaalataan hienon viimeistelyn aikaansaamiseksi. BendingDesign™ antaa vankan rakenteen ja Tog Lock™-pistehitsausmenetelmä tekee postilaatikosta kestävän ja täydellisen skandinaavisiin sääolosuhteisiin.

10 vuoden ruostumattomuustakuu. Sisäänrakennettu 3-WayLock™-lukko Assa-lukkorungolla ja vahvistettu SecurityDoor™-ovi takaavat korkeimman turvaluokituksen. Laatikko on helppo asentaa EasyMount™-maatelineeseen. Design By Berglund.

Sopivat tarvikkeet: Easy Mount kiinnitysjalusta & Jordankare kiinnitysjalusta Paketit max. 290x155x320 mm. mahtuvat sisälle.

  • Takuu 12 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet