Kasvihuoneet kaikkiin kasvatustarpeisiin

Kasvihuone on viherpeukalon ehdoton lempipaikka, jossa voi kasvattaa niin erilaisia taimia, kesäkeittiön herkullisia vihanneksia kuin kylmyydelle arkoja kukkiakin. Jos ikkunalaudan viljelytila ei tunnu enää riittävältä, kasvihuoneen hankkimalla saat kerralla runsaasti lisätilaa harrastuksesi ylläpitämiseen. Reilun kokoisessa kasvihuoneessa on tilaa kasvattaa niin kurkut, tomaatit kuin salaatitkin, tai mitä ikinä mieli tekeekin kasvattaa. Omassa kasvihuoneessa kasvatetut vihannekset maistuvat herkullisilta ja kruunaavat jokaisen kesäisen aterian. Vaihtoehtona kasvihuoneelle ovat lavakaulukset, joilla saat istutuksesi kauniisti esille, toisin kuin suljetussa kasvihuoneessa.

Mitä hyötyjä kasvihuone tarjoaa?

Kasvihuone pidentää kasvukautta varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, ja myös Suomen luonnossa selviämättömien lajien kasvatus onnistuu helposti. Myös esimerkiksi kukkien taimikasvatus onnistuu kätevästi. Kasvihuone suojaa uusia taimia ja versoja yöpakkasilta, sateilta ja tuulelta mahdollistaen parhaat olosuhteet kasvulle. Se tarjoaa suojaa myös linnuilta ja hyönteisiltä. Kasvihuonetta käyttäessä on tärkeää huolehtia riittävästä kastelusta sekä sopivan lämpötilan ylläpitämisestä. Etenkin kesällä on hyvä varmistaa kasvien riittävä tuuletus tuuletusaukkojen avulla.

Millainen on hyvä kasvihuone?

Kasvihuoneen hankinnassa liikkeelle kannattaa lähteä tarvittavasta viljelytilasta. Saatavilla on monen kokoisia ratkaisuja erikokoisiin tarpeisiin. Halutun kasvatustilan lisäksi kannattaa huomioida se, onko aikomus myös viihtyä kasvihuoneessa oleskelemalla ja vehreästä ympäristöstä nauttimalla vaikkapa huoneeseen sijoitetussa lepotuolissa mukavasti istuen ja kirjaa lukien. Huomionarvoinen seikka on myös se, halutaanko ruukut ja viljelytarvikkeet säilyttää kasvihuoneessa vai erillisessä varastotilassa, ja tarvittaessa niille kannattaa varata oma nurkkaus.

Oman takapihan koko on myös tärkeä tekijä omiin tarpeisiin sopivan viljelyspaikan valinnassa. Pienikokoinen, hinnaltaan edullinen mini kasvihuone sopii hyvin esimerkiksi parvekkeelle tai terassin seinustalle ja niissä viljeltäviä kasveja hoidetaan ja kastellaan ulkopuolelta käsin. Pieni kasvihuone sopii loistavasti esimerkiksi tomaatin, paprikan ja yrttien kasvatukseen. Pienoiskasvihuoneet ovat myös helppo vaihtoehto taimien esikasvatukseen ennen niiden siirtämistä isompiin kasvualustoihin.

Suuremman kasvihuoneen voi varustaa kätevällä kastelujärjestelmällä, joka huolehtii kasvien riittävästä kosteustasosta esimerkiksi työpäivien tai kesälomareissujen ajan. Myös lämmitin on oiva hankinta, sillä sen tarjoama lämpö aikaistaa kasvukautta ja sitä kautta myös sadon saantia. Säänkestävät kasvihuoneet on helppo kasata ja ottaa käyttöön. Lasiset kasvihuoneet eivät aina ole vain lasia, vaan ikkunoiden materiaalina voidaan käyttää myös esimerkiksi polykarbonaattia.

Suuret ja pienet kasvihuoneet kätevästi Puuilosta

Olitpa aikeissa hankkia suuren tai pienen kasvihuoneen, Olipa mielessäsi suuret tai pienet kasvihuoneet, löydät edulliset kasvihuoneet kätevästi Puuilosta. Meiltä löydät myös näppärät pensastuet ja kasvituet pensaitasi ja kasvejasi suojaamaan. Palvelemme joustavasti ja monipuolisesti, joten voit asioida joko kattavassa verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme. 

Tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme laajan valikoiman tuotteita niin pihaan ja puutarhaan kuin muihinkin tarpeisiin. Tarjoamme edullisten hintojen lisäksi myös nopean ja varman toimituksen. Tervetuloa hankkimaan meiltä laadukkaat tuotteet – aina järkihintaan!

 

View as Ruudukko Luettelo

36 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

36 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet