Edma levyhissi Edmaplac Cable 60kg

650,00 € / kpl
Saatavilla verkkokaupasta
kpl
Saatavilla vain verkkokaupasta! Täydellinen apuväline kipsi- ja rakennuslevyjen kattoon asentamisessa.
Lue lisää »
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 1-2 viikkoa
Tuotenro:
10151750
EAN:
3476062686556
 • Toimitusmyyntituote: tilaa helposti verkosta, tuote toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta antamaasi toimitusosoitteeseen.
 • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika-arvio on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
 • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Saatavilla vain verkkokaupasta!

Levyhissi on täydellinen apuväline kipsi- ja rakennuslevyjen asentamisessa kattoon. Sen avulla raskaita rakennuslevyjä voidaan nostaa kattoon asennuspaikalleen, missä ne on helppo ruuvata kiinni.

Levyhissin avulla kipsilevyjen asennus kattoon on vaivatonta ja helppoa ilman apuvoimia. Tämä levyhissi on varustettu 360 astetta kääntyvällä vaakatasolla, jonka ansiosta levy saadaan pyöräytettyä helposti juuri oikeaan kohtaan.

Toisin kuin Edma Gen 2  -levyhissillä, tällä hissillä voidaan asentaa levyjä pelkästään vaakatasoon kattoon taikka vinosti. Edmaplac Cable -levyhissillä ei siis onnistu seinälevyjen asennus pystysuoraan.

Levyä on helppo käännellä oikeaan asentoon laitteesta löytyvän levykahvan avulla. Kaksoisvaijerin ansiosta levyjen laskeminen ja nostaminen hissillä on turvallista. Kuulalaakeroidut rattaat helpottavat nostamisessa sekä laskettaessa tarvittavaa vääntövoimaa. Levyhissin pyörillä varustetut jalat taittuvat myös kokonaan kasaan, jolloin levyhissiä on helppo säilyttää tai siirtää huoneesta toiseen.

CE-sertifioitu laite, joka täyttää 2006/42/CE sekä #10673478-1 mukaiset standardivaatimukset. Laite on täysin purettavissa ja kasattavissa osiin ja siihen on saatavilla varaosia. Katso valmistajan sivut saatavilla olevista varaosista.

Käyttö: Kuljeta levyhissi asennuspaikalle jalat taitettuna tai aukinaisina käytettävästä tilasta riippuen. Lukitse jalat auki -asentoon. Aseta levyteline joko vaakatasoon tai kaltevaan tasoon levyn paikoilleen nostamista varten.

Nosta levy laitteen levytelineeseen ja käännä levy oikeaan kulmaan asennuspaikkaan nähden. Käännä vinssistä, jolloin levy nousee ylös. Kun levy on oikealla paikalla, poraa levy kiinni asianmukaisilla ruuveilla. Laske hissi alas seuraavaa levyä varten.

 • Maksimi nostokuorma 60 kg
 • Levyn maksimi koko 1,20 x 3,60 m
 • Pienin nostettava levy 0,15 x 0,60 m
 • Maksimi nostokorkeus 3,5 m
 • Pienin nostokorkeus 1,6 m
 • Levypaikan korkeus maasta 80 cm
 • Laitteen koko siirto- tai säilytystilassa: 131 x 85 x 25 cm
 • Vaaka ja kulma-asennukseen
 • CE-sertifioitu laite, joka täyttää 2006/42/CE sekä #10673478-1 mukaiset standardivaatimukset
 • Takuu 24 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet