Hyttyskarkottimet ja hyttysansat hyttysten määrää vähentämään

Hyttyskarkotin tai hyttysansa on kätevä keino vähentää hyttysten määrää ja niiden pistoja. Hyttyset piinaavat erityisesti sateisen kevään jälkeen, jos sitä seuraa lämmin jakso. Suojautuminen on erityisen tärkeää, jos sinä tai perheenjäsenesi on allerginen tai jos hyttysenpistoista aiheutuu ikävän kutisevia paukamia. Joitakin ihmisiä nämä inisevät hyönteiset eivät syystä tai toisesta juuri vaivaa ja mahdolliset pistot ovat vähäoireisia – toiset meistä taas ovat varsinaisia hyttysmagneetteja ja pistot saattavat joillain vaivata pitkään.

Hyttyskarkotin vai hyttysansa? 

Valitessasi hyttyskarkotinta tai hyttysansaa, harkitse laitteen toiminta-aluetta ja käyttövoimaa. Onko laite tarkoitettu käytettäväksi pienellä terassilla vai suuremmalla pihalla? Tarvitsetko kannettavan ratkaisun vai onko jatkuvatoiminen laite parempi vaihtoehto?

Hyttyskarkotin: Tehokas suoja hyttysiä vastaan

Nimensä mukaisesti hyttyskarkottimet pyrkivät karkottamaan hyttyset toimintasäteensä ulkopuolelle, jolloin ne voivat jatkaa eloaan muualla. Toimintasäteissä on eroja – tehokkaimmat karkottimet lupaavat karkottaa hyttyset jopa kilometrien alueelta, kun taas sisäkäyttöisissä malleissa toimintasäde on usein paristakymmenestä neliömetristä muutamaan kymmeneen neliömetriin. Tehoainetta on ostettava lisää laitemallista riippuen noin 30 päivän välein.

Käyttämällä kemiallisia tai luonnollisia ainesosia, hyttyskarkottimet luovat suojan hyttysiä vastaan, estäen niitä lähestymästä sinua ja rakkaitasi.

Hyttyskarkotin on helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkona. Se on erityisen kätevä esimerkiksi terasseilla, mökeillä ja leirintäalueilla.

Hyttysansa: Innovaatiivinen ratkaisu hyttysongelmaan

Hyttysansan toiminta perustuu hyttysten houkutteluun esimerkiksi UV-valolla tai tehoaineilla, jolloin hyönteiset jäävät sisälle ansaan ja menehtyvät. Osa hyttysansoista auttaa vähentämään myös esimerkiksi kärpästen määrää. Hyttysansat ovat erityisen hyödyllisiä alueilla, joilla hyttyset ovat yleisiä, tarjoten rauhallisen ja miellyttävän ympäristön ilman hyttysenpuremia.

Hyttysansa asetetaan yleensä ulos, jossa se houkuttelee ja vangitsee hyttyset. On tärkeää sijoittaa ansa strategisesti: liian lähelle ihmisten oleskelualueita asetettu ansa voi itse asiassa houkutella lisää hyttysiä alueelle.

Tehokkain ulkona käytettävä hyttysansa Puuilon valikoimassa on Mosquito Magnet Executive. Se poistaa inisevät hyönteiset jopa 4000 m² alueelta.

Hyttystorjuntalaite: Uuden sukupolven torjunta

Hyttystorjuntalaite tarjoaa modernin ja tehokkaan tavan suojautua hyttysiä vastaan. Nämä laitteet voivat toimia erilaisilla periaatteilla, kuten ultraviolettivalolla, hiilidioksidilla tai sähköllä, houkutellen ja neutraloiden hyttysiä. Hyttystorjuntalaitteet ovat käteviä käyttää ja ne sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin, tarjoten luotettavan suojan hyttysiä vastaan kotona, mökillä tai leirintäalueella.

Muita keinoja hyttysiltä suojautumiseen 

Ulkona hyttysiltä suojautumista tehostaa oikeanlainen pukeutuminen, kuten pitkähihaisten, mieluiten vaaleiden, vaatteiden käyttö. Lisäsuojaa tuovat hyttyssuihkeet, kuten vanha tuttu OFF. Jos suojautuminen unohtuu ja hyttyset pääsevät pistämään ikävästi, voi kutinaa lievittää esimerkiksi hydrokortisonivoiteella.

Puuilosta löydät hyttyskarkottimet ja hyttysansat jokaiseen tarpeeseen. Olipa kyseessä sitten rentouttava ilta terassilla tai aktiivinen seikkailu luonnossa, meidän ratkaisumme varmistavat, että voit keskittyä nauttimaan hetkestä ilman hyttysten häiritsevää läsnäoloa. Valikoimastamme löydät myös hyttysverkot sekä tuotteet muurahaisten torjuntaan. Meiltä löydät myös hiirenloukut, linnunpelättimet ja muut tuotteet tuholaisten torjuntaan. Tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai tule johonkin tavarataloistamme, jossa osaavat myyjämme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Hyttyskarkottimet ja hyttysansat

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet