PW-SPA Freetime IN L kylpytynnyri 6-8hlöä musta/graniitti 40kW

2 590,00 € / kpl
Saatavilla verkkokaupasta
kpl
Saatavilla vain verkkokaupasta! PW-SPA Freetime IN L kylpytynnyri 6-8 henkilölle.
Lue lisää »
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 2-4 viikkoa
Tuotenro:
10157605
EAN:
6430061422765
  • Toimitusmyynti: Toimitusmyyntituote tilataan tuotteen toimittajalta ja toimitetaan asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.
  • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
  • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Saatavilla vain verkkokaupasta!

Ota kylpyelämyksestä kaikki ilo irti PW-SPA Freetime IN L -kylpytynnyrillä. PW-Spa valmistaa markkinoiden ainoat PE-muoviset kylpytynnyrit integroidulla kamiinalla.

Freetime IN -kylpytynnyrissä yhdistyy tyylikkyys ja tehokkuus, kun kamiina on integroitu kylpytynnyrin sisään. Näin säästetään tilaa ja kaikki kamiinan tuottama lämpö saadaan hyödynnettyä kylpyveden lämmitykseen.

Halkaisijaltaan 180 cm kylpytynnyri on suunniteltu 6-8 hengelle. Kamiinan lasiluukusta loimuava elävä liekki luo tunnelmaa ja kajastaa valoa ympärilleen. Lasiluukusta palamista on lisäksi helppo seurata. PE-muovista valmistettu allas on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana.

Kaikkien PW-Spa kylpytynnyreiden ulkoverhous on vankkaa ja laadukasta 28 mm:n kotimaista mäntyä tai kuusta, väriksi on valittavissa ajaton pähkinänruskea tai tyylikäs musta. Kylpytynnyrin sisäosan vakioväreinä on eläväinen ja kaunis graniitti tai uutta värimaailmaa edustava mustagraniitti. Kylpyelämystä voidaan täydentää kattavasti lisävarusteilla, kuten esimerkiksi rappusilla. Kylpytynnyrin mukana toimitetaan kestävä ja kylpyveden lämpenemistä tehostava kansi, sekä turvallisuutta lisäävä piipun lämpösuoja.

Avainlippumerkittyjen PW-Spa kylpytynnyrien pohjarakenne on tukeva, joten asentaminen on erityisen helppoa. Pelkkä sorapeti riittää, toki voit asentaa kylpytynnyrin myös esimerkiksi betonilaattojen päälle. Freetime IN L -kylpytynnyrin kompakti koko mahdollistaa monipuolisen sijoittelun. Tutustu kylpytynnyrin asennus- ja käyttöohjeeseen huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa.

  • Kotimainen kylpytynnyri 6-8 hengelle
  • Sisältää valmiiksi kasatun kylpytynnyrin, 40kW integroidun kamiinan, kannen sekä piipun lämpösuojan
  • Ulkoverhous vankkaa kotimaista 28mm puuta, väri musta
  • Sisäosa helppohoitoista PE-muovia, väri graniitti
  • Takuu 24 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet