Aluskatteet kosteusvaurioiden ehkäisyyn

Aluskate estää veden, lumen ja roskien pääsyn kattorakenteisiin. Aluskate ohjaa kosteuden pois rakenteista ehkäisten kosteusvaurioita. Aluskatteen tulee kestää sekä asennuksen että käytön aikaiset rasitukset, ja sen käyttöikä on yhtä pitkä kuin varsinaisilla katemateriaaleillakin. Kun tulee ajankohtaiseksi uusia katto, on silloin hyvä uusia myös aluskatteet.

Aluskate asennetaan kattotuolien päälle, yleensä vaakasuuntaan. Kate tulisi asentaa niin löysälle, että kattotuolien väliin jää pieni notko ohjaamaan vettä pois. Aluskatteen kiinnitys onnistuu esimerkiksi isoilla huopanauloilla tai hakasilla. Aluskatetta ei tulisi jättää sään armoille, ja sen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti. Läpivientien kohdalla aluskatteeseen joudutaan tekemään reikiä, ja käyttämään esimerkiksi läpivientitiivisteitä.

Miten valitsen sopivan aluskatteen?

Löydät valikoimastamme erilaisia aluskatteita. Turva kondenssialuskate on UV-suojattu ja laadukas valinta kodin aluskatteeksi. RoofProof aluskate on hyvä ratkaisu esimerkiksi mökkien ja piharakennusten aluskatteeksi. Tarkemmat hyväksynnät löydät aluskatteiden tuotekorteilta. Lisäksi saatavana on lattian aluskatteita, jotka löytyvät nimellä laminaatin aluskate tai solumuovi.

Kaikki rakennustarvikkeet löydät edullisesti Puuilosta. Oli kyseessä uudiskohde tai remontti, valikoimamme on tehty palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule paikan päälle yhteen tavarataloistamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinun projektiisi. Puuilo – tekevän ihmisen tavaratalo!

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet