Akkuporakoneet, akkuruuvinvääntimet ja akkutyökalut

Erilaiset akkutyökalut ovat tehokkaita apulaisia jokaiselle vapaa-ajallaan tai työssään nikkaroivalle. Onpa kyseessä rakennus-, remontti-, huolto- tai korjaustyöt, akkukäyttöiset työkalut mahdollistavat töiden sujuvuuden ilman tiellä olevia johtoja, kuten sähkötyökaluissa. Akkuporakoneet luokitellaan usein tavallisiin akkuporakoneisiin, iskuporakoneisiin ja pienempiin, enintään 12 voltin koneisiin​​. Akkuporakone on akkutyökaluista yleisin, ja sellainen löytyy tänä päivänä jo lähestulkoon jokaisesta kodista. Akkuporakoneella onnistuu vaativampien remontti- ja korjaustöiden lisäksi myös muun muassa taulujen seinälle ripustaminen, joten se palvelee moninaisissa tarpeissa. Helppokäyttöisyyden ansiosta koneen käyttö sujuu pienellä harjoittelulla tottumattomaltakin käyttäjältä.

Hyvä akkuporakone kotikäyttöön ja ammattikäyttöön

Valittaessa akkuporakonetta on tärkeää huomioida käyttötarkoitus. Kotikäyttöön sopii yleensä kevyempi ja kompaktimpi malli, kun taas ammattikäyttöön suunnatut porakoneet ovat usein tehokkaampia ja kestävämpiä. Tehokas akkuporakone voi olla hyvä valinta, kun tarvitaan lisävoimaa vaikeampiin tehtäviin. On myös tärkeää valita porakone, joka sopii parhaiten käytettäviin materiaaleihin, kuten puuhun tai metalliin​​.

Akkuporakoneen akut ja lisävarusteet

Akkuporakoneen suorituskyky riippuu suuresti akun tehosta ja kestävyydestä. Akkuporakoneen akut vaihtelevat malleittain, ja niiden kapasiteetti määrittää kuinka kauan konetta voidaan käyttää yhdellä latauksella. Lisäksi markkinoilla on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten akkuporakoneteline, akkuporakoneen kahva ja akkuporakonesetti, jotka parantavat työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta. Saatat tarvita myös akkuporakoneadapterin tai akkuporakoneen laturin.

Akkuporakonetarjoukset ja ostovinkit

Kun etsit akkuporakonetta, on hyvä hyödyntää akkuporakonetarjoukset. Parhaat akkuporakoneet löytyvät usein tutkimalla eri mallien ominaisuuksia ja vertailemalla niitä. Akkuporakone ruuvinväännin ja akkuporakone iskulla ovat suosittuja valintoja niiden monipuolisuuden vuoksi. On myös tärkeää ymmärtää akkuporakoneen käyttö ja huolto, jotta laite säilyy hyvässä kunnossa pitkään​​.

Tutustu laajaan valikoimaamme akkuporakoneita ja niiden tarvikkeita. Meiltä löydät sopivan ratkaisun niin kotikäyttöön kuin ammattilaisillekin, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Akkuporakoneista löytyy niin perinteisen mallisia koneita kuin akkuiskuporakoneita. Molemmissa porakonemalleissa akku 18 V:n jännitteellä tarjoaa hyvän tehon hieman vaativampiinkin poraustarpeisiin. Akkutyökaluihin sisältyy akkuporakoneiden lisäksi myös muita työkaluja, kuten muun muassa kätevä akkumutterinväännin vankempiin kiinnityksiin ja katkaisutarpeissa suuren avun tarjoava akkukäsisirkkeli. Myös renkaantäyttölaite akulla on yksi esimerkki suosituista akkutyökaluista. Renkaantäyttölaite akulla varustettuna on perinteistä renkaantäyttölaitetta tehokkaampi ratkaisu, jonka avulla voi täyttää nopeasti niin autonrenkaat, pyöränrenkaat ja moottoripyörän renkaat kuin vaikkapa jalkapallon, ilmapatjan tai minkä tahansa muun ilmatäytteisen esineen.

Varmistu akkutyökalujesi ja niiden akkujen kunnosta

Akkutyökalun tyypistä riippumatta sen toimivuus on hyvä varmistaa aika ajoin, mikä koskee myös työkalun osia. Ja kun kyseessä on akkutoiminen työkalu, luonnollisesti akun kunto ja toimintavarmuus on erittäin tärkeä seikka työkalun toimivuuden ja riittävän tehon varmistamiseksi. Uuden akun hankkimalla työkaluun saa lisää kaivattua tehoa ja käyttöikää. Ja vaikka käytössäsi olisi akkukäyttöisten työkalujen sijaan sähkötyökalut ja polttomoottorityökalut, myös niiden kohdalla on huolehdittava osien toimivuudesta ja laitteen kunnosta.

Onpa etsinnässä akkuporakone, renkaantäyttölaite akulla tai muu akkutyökalu, löydät ne kätevimmin Puuilosta. Työkaluostoksilla ollessasi muistathan hankkia meiltä samalla myös tarvittavat työvaatteet ja suojaimet, joiden avulla pysyt asianmukaisesti suojattuna niin rakennus- ja korjauspuuhissa kuin muissakin arjen askareissa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme akkutyökaluja sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tarvitsemiesi työkalujen yksityiskohtaisempiin tuotekuvauksiin. Tuotekuvaa napsauttamalla pääset myös kätevästi näkemään kunkin tuotteen saatavuuden yli 30 myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon täydentämään työkaluvarastosi kuntoon kertaheitolla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet