Edma saumanauhan kittaus- ja asennuslaite

159,00 €
Saatavilla verkkokaupasta 4 kpl
Saumanauhan asennuslaite asentaa samalla kertaa saumanauhan sekä kitin kipsilevyjen liitoskohtiin.
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10155182
EAN:
3476063679557

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Aina edulliset hinnat.

Nopea toimitus.

Ammattikäyttöön tarkoitettu saumanauhan kittaus- ja asennuslaite. Saumanauhan asennuslaite asentaa samalla kertaa saumanauhan sekä kitin kipsilevyjen liitoskohtiin.

Voidaan käyttää seinissä, katoissa sekä sisäkulmissa saumanauhan asennukseen ja kittaukseen. Saumanauhan asentaminen on aikaa vievää ja sotkuista puuhaa. Tällä ammattikäyttöön tarkoitetulla laitteella saat asennettua nauhan kitteineen seinään nopeasti ja helposti.

1,8 litran kittisäiliöön mahtuu reilusti kittiä ja siinä on myös pikatäyttöominaisuus. Laite levittää saumanauhan, kitin ja painaa koko komeuden kiinni kipsilevyjen saumakohtaan yhdellä vedolla. Paras ja nopeain tapa saumata suuria määriä kipsilevyjen saumoja. Laite on myös muokattavissa vasenkätiseksi. Mukana kuvitettu käyttöohjekirja.

Automaattinen saumanauhan syöttö tapahtuu asettamalla saumanauha laitteen takapuolella olevaan telineeseen. Saumanauha vedetään koneen kittikotelon läpi ja ulos laitteen etureunasta. Automaattinen saumanauhan kittaus tapahtuu saumanauhan kulkiessa kittisäiliön läpi. Näin nauhassa on juuri oikea määrä kittiä asennusta varten.

Saumanauhan asennus sisäkulmiin on myös mahdollista laitteen kulmaohjurin avulla. Ohjuri painaa nauhan keskeltä 90 asteen kulmaan, jolloin kitattu nauha asettuu nätisti paikoilleen.

Pikatäyttöominaisuus laitteen pohjassa, josta laitteen kittisäiliö voidaan täyttää nopeasti.

Käyttökohteet: kipsi- ja gyprocsaumanauhojen asennus.

Käyttöohje: Normaali käyttö: 1. Avaa laitteen kittisäiliön lukitus-salvat (3 kpl) 2. Aseta saumanauha telineeseen ja vedä se alakautta kittisäiliön läpi seuraten kittisäiliön yläreunaa sekä ulos laitteen etupuolella olevasta syöttöaukosta. 3. Täytä siliä tasoitteella asettamalla tasoitetta säiliöön saumanauhan alapuolelle. 4. Vapauta laitteen etupuolella oleva kitin säännöstelysalpa, jolloin laitteen etureuna liikkuu vapaasti.

5. Etureunan siirtäminen ylös ja alas määrittelee tasoitteen määrän saumanauhassa. 6. Lukitse tasoitteen säännöstelysalpa haluamaasi kohtaan 7. Vedä saumanauhaa laitteesta ulos, kunnes se on kokonaan tasoitteen peitossa. 8. Säädä käsiremmin kireys sopivaksi 9. Paina saumanauha kiinni levyjen liitoskohtaan laitteen avulla 10. Paina saumanauha tiukasti kiinni tasoituslastalla.

Käyttö kulmissa: 1. Aseta kone käyttökuntoon normaalin käytön mukaisesti 2. Laske laitteen etureunassa oleva ohjausrulla alas 3. Voit nyt painaa saumanauhaa myös sisäkulmiin.

  • Takuu 12 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet