Gardena robottiruohonleikkuri Sileno Minimo 500

Hiljainen, monipuolinen ja fiksu automaattinen leikkuri, jota on kätevä hallita. Voit syöttää nurmikon koon ja leikkuuajat kätevästi älypuhelimellasi bluetooth-sovelluksen avulla. Max. 500 m2 nurmikolle.
Lue lisää »
690,00 €
Saatavilla vain tavaratalonoutona
Saatavilla
Saatavilla 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
3-7 arkipäivää
Tuotenro:
10146311
EAN:
4078500053150
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:

GARDENA-robottiruohonleikkuri SILENO minimo 500 m² on hiljainen, monipuolinen ja fiksu automaattinen leikkuri, jota on kätevä hallita. Se on ihanteellinen valinta pienelle ja monimuotoiselle nurmialueelle. Voit syöttää nurmikon koon ja leikkuuajat kätevästi älypuhelimellasi GARDENA Bluetooth® -sovelluksen avulla, joten aloittaminen on vaivatonta.

GARDENA Bluetooth® -sovellus opastaa sinut ensiasennuksen läpi vaihe vaiheelta. SILENO minimon EasyApp Control mahdollistaa asetusten valinnan Bluetooth®-yhteyden ansiosta jopa 10 metrin päästä.

GARDENA Bluetooth® -sovellus ja sen ohjattu aikataulutus auttavat pitämään puutarhan aina hyvässä kunnossa. SILENO minimo tietää kuinka usein nurmikkoa on paras leikata.

SILENO minimo on yksi markkinoiden hiljaisimmista ruohonleikkureista. Sen melutaso 57 dB (A) on luokkansa alhaisin, joten leikkaaminen ei häiritse edes naapureitasi.

Olipa pihallasi kapeita polkuja, umpikujia tai muita vaikeasti saavutettavia alueita, CorridorCut antaa SILENO-minimolle mahdollisuuden päästä näihin hankaliin alueisiin ja leikata ne vaivattomasti. SensorControl tekee leikkaamisesta tarkkaa, sillä robotti arvioi itse, kuinka usein nurmikko tarvitsee leikata, ja säätää leikkuutiheyttä ruohon kasvun mukaan.

SILENO minimo leikkaa vaivatta säällä kuin säällä, myös vesisateella. Pakkassensorin ansiosta robottileikkuri huomaa, jos maa on jäätynyt, ja keskeyttää leikkaamisen nurmikon suojelemiseksi.

Rajakaapeli osoittaa SILENO-minimolle, millä alueella puutarhassa sen tulisi leikata. Hakukaapeli puolestaan ohjaa robottileikkurin automaattisesti hieman etäämmälläkin sijaitsevalle leikkuualueelle ahtaiden käytävien läpi ja lopulta tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan. Jopa 25 prosentin rinteet tai kaltevuus eivät ole leikkurille ongelma.

SILENO minimo voidaan tarvittaessa puhdistaa puutarhaletkulla pölystä ja hienosta ruohosilpusta. GARDENA SILENO -minimo -robottileikkuri tekee nurmikon hoidosta todella helppoa: istu vain alas, rentoudu ja anna robottileikkurin tehdä työ puolestasi. Nurmikkosi näyttää aina kauniisti hoidetulta kun valintasi on GARDENA SILENO.


  • Ketterä ja hiljainen pienen pihan robottileikkuri
  • hoitaa 500 m2:n nurmikon leikkaamisen luotettavan tarkasti
  • Helppo käyttää GARDENA Bluetooth® -sovelluksella jopa 10 m:n etäisyydeltä
  • leikkaa myös sateella. 

  • Takuu 24 kk
  • Käyttövoima Akkukäyttöinen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!