Narex katkaisutaltta 235mm käsisuojalla

14,90 €
Saatavilla verkkokaupasta 2 kpl
235 mm pitkä kylmätaltta käsisuojalla.
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10157100
EAN:
8590137856004

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Aina edulliset hinnat.

Nopea toimitus.

235 mm pitkä kylmätaltta on valmistettu erittäin laadukkaasta Cr-Mo-V työkaluteräksestä. Tämä korkealaatuinen työkalu on tunnettu kestävästä lujudestaan ja pitkäkestoisesta terävyydestään.

Narex katkaisutaltta on ihanteellinen kivimuurausten ja betonin leikkaamiseen sekä ruuvien ja muiden ohuiden metallikappaleiden katkaisemiseen. Sen kevyt paino tekee siitä erityisen sopivan yläpuolisiin töihin. Käsisuoja suojaa kättä ja ohjaa vasaran pois kädestä, mikäli vasara pääsee lipsahtamaan lyönnin yhteydessä.

Kylmätaltta on teräväreunainen työkalu, joka soveltuu kovien materiaalien, kuten metallin ja muurauksen leikkaamiseen ja katkaisemiseen. Nimitys “kylmä" tule siitä, että metallia ei esilämmitetä ennen työkalun käyttöä. Kylmätaltta on ihanteellinen esimerkiksi paksun metalliverkon leikkaamiseen tai muurauksen muotoiluun. Kylmätalttaus on yhtä suoraviivaista kuin puutalttaus: kyse on vain taltan iskemisestä vasaralla.

On kuitenkin tärkeää muistaa suojavälineiden ja tuotteen turvallisuuteen liittyvät käytännöt: käytä taltatessa käsineitä, suojalaseja ja paksuja vaatteita. Metallilastuja ja palasia voi lentää työskenneltäessä.

Taltan teroittamiseen käytä hienojakoista penkkihiontaa. Teroittaessasi liikuta taltan viistettä ja terää hiomakoneen yli. Poista taltta säännöllisesti hiomakoneelta estääksesi liiallisen lämmön kertymisen. Valitse taltan käyttöön sopivan kokoinen ja materiaaliltaan oikea vasara. Mitä laajempi on vasaran pinta sitä, enemmän voimaa vaaditaan tarkkuuden kustannuksella. Vasaran pään tulee olla vähintään kaksi kertaa leveämpi kuin taltan. Voitele taltan pää muutamalla koneöljytipalla. Tämä vähentää kitkaa ja liiallisen lämmön kertymistä. Pidä taltta noin 45° kulmassa, kun veistät paloja metallista. Pidä 90° kulmassa, kun teet reikiä materiaaliin.

  • Materiaali: Cr-Mo-V
  • Pituus: 235 mm
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet